Sabadell

Juanto, desvinculat

Sabadell. El club vallesà va fer oficial ahir la rescissió del contracte del davanter de Iecla, que no juga des del desembre i que, molt probablement, acabarà la temporada a l'UCAM murcià

Ja feia unes quantes setmanes que els camins de Juanto Ortuño i del Sabadell s'anaven separant, però fins ahir no es va fer oficial la rescissió del contracte del davanter de Iecla, que expirava el juny del 2016. Condemnat a l'ostracisme des del desembre, Juanto, que ahir ja no es va entrenar, ja va estar a punt d'abandonar el Sabadell en el mercat d'hivern, però llavors va preferir descartar les ofertes de segona B. Ara, en canvi, la categoria de bronze serà el seu destí més probable, ja que l'UCAM murcià, segon classificat del grup quart, el vol per substituir el davanter Titi, lesionat de llarga durada.

El Sabadell tenia moltes esperances dipositades en Juanto Ortuño, fitxat l'estiu passat amb l'aval de dues bones temporades al Vila-real B i després de frustrar-se la seva incorporació al Múrcia, que va baixar administrativament. El futbolista esperava tenir protagonisme en l'equip arlequinat, ja que li havien dit que seria un dels pals de paller del nou projecte. Va ser titular en quatre partits a l'inici de la competició, en els quals va marcar dos gols –a Saragossa (1-1) i a casa contra la Ponferradina (1-0)–, però malgrat això no acabava de convèncer Miquel Olmo, que el va treure dels onzes inicials. Entre l'octubre i el desembre va jugar, bàsicament, en les segones parts, fins que, a la meitat de l'etapa d'Àlex García, el 21 de desembre a Tenerife, va disputar els últims minuts, ja que Mandiá no li ha donat cap oportunitat. “Em pensava que fitxar pel Sabadell m'afavoria, però sembla que em vaig equivocar”, admetia fa uns dies Juanto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)