Sabadell

Això ja fa una altra pinta

Sabadell. Els arlequinats deixen la cua onze jornades després i es posen a un punt de la salvació, empatats amb el Racing i el Recre

La jornada va ser quasi rodona per al Sabadell, que va amanir la victòria del dissabte amb un seguit de resultats que l'apropen a la salvació com mai aquesta temporada. El conjunt arlequinat va aprofitar la seva victòria i la derrota del Barça B per sortir de la cua de la taula en què estava des de feia onze jornades. A més, la derrota del Recre, a l'últim minut, i l'empat de l'Osasuna a casa l'iguala amb dos equips més a la recerca del conjunt navarrès.

“A mi no m'agrada veure'm tan avall a la taula i com més amunt estiguem millor, sobretot per la moral que ens dóna. Però el més important és la dinàmica positiva que tenim ara: set partits sense perdre a la categoria són moltíssims”, reconeix Aníbal. Els arlequinats ara mateix es miren la classificació amb una altra cara, bàsicament perquè dels que hi ha a baix són l'equip més en forma (12 dels últims 27). “Seria important també agafar algun dels equips que estan per sobre i convidar-los al ball”, expressava el davanter cedit pel Cruz Azul. La mala ratxa del Mallorca (1 punt dels últims 5), per exemple, amenaça els del Nano Soler. Pel que fa al calendari, el Sabadell encara ha de jugar contra tres dels cinc equips que estan ficats en la lluita: el Racing i l'Osasuna a casa i el Recreativo a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.