Sabadell

Preocupació per l'estat físic de la plantilla arlequinada

Sabadell. En l'últim partit, Cristian i Eguaras van marxar lesionats, mentre que l'acumulació de minuts comença a afectar alguns jugadors. Juanjo torna a tenir problemes en el genoll operat

El Sabadell arriba molt just físicament al tram final de la temporada. El conjunt arlequinat va llançat mentalment, ha recuperat solidesa al darrere i això li permet tirar els partits endavant. Però cada matx que passa suposa un problema físic més. Per començar, Cristian García va caure lesionat contra el Lugo per una punxada a l'isquiotibial i estarà un temps de baixa. Eguaras també va demanar el canvi, perquè no podia més i se li pujaven els bessons. I això sense comptar l'acumulació de minuts que comencen a notar jugadors com ara Hidalgo i Aníbal, que sovint acaben els torrons abans d'hora.

Des que Mandiá va arribar a Sabadell, va apostar per un esquelet en l'onze inicial prou fix. Però ara comença a patir les conseqüències del fet que aquest esquema, a més, sigui tan veterà. De fet, cinc dels onze jugadors que van ser titulars la setmana passada superen la trentena. “Intento aguantar els canvis fins al final. Hidalgo, per exemple, ja acumula molts minuts i s'està matant cada partit”, explica l'entrenador arlequinat. El capità, de 36 anys, està començant a notar els efectes dels 28 partits que ha disputat, i fa poc ja va superar en un temps rècord una lesió a la cuixa que el va deixar KO contra el Girona.

El cas Juanjo

Els veterans estan donant símptomes d'esgotament en el tram final de partit, però al Sabadell el preocupa molt més l'estat físic de Juanjo Ciércoles, de 26 anys. El jugador va ser operat del cartílag del genoll, però torna a tenir-hi problemes 13 partits després de la seva tornada. Els gestos que va fer contra el Lugo van ser molt preocupants, i en el si del club no descarten una altra operació. El marc ideal seria que el migcampista s'operés, com l'any passat, un cop l'equip hagués complert l'objectiu en aquest cas de la permanència. Però tal com està l'equip, espremeran el jugador al màxim de les seves possibilitats.

D'altra banda, hi ha dos jugadors més amb lesions de llarga durada, sense comptar Riau, operat de fa poc. Longás la setmana passada ja va començar a trepitjar la gespa i a fer exercicis específics, i l'entitat espera que en els últims partits hi pugui ser. Qui ja està descartat per a la resta de la temporada és Raúl Tamudo, a qui no es veu en cap entrenament. El jugador es va trencar el menisc a l'octubre.

VETERANS

Cinc dels onze titulars del Sabadell contra el Lugo superen la trentena

FÍSIC

Cristian i Hidalgo van haver de ser substituïts per problemes de lesions

JUANJO

No descarten una altra operació del migcampista, que torna a tenir afectat el genoll
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)