Sabadell

Confiança basada en la solidesa

2a divisió A. El Sabadell afronta la complicada visita a Valladolid amb la moral reforçada després de l'última victòria i la consigna de mantenir la solvència mostrada en els darrers partits

La victòria que el Sabadell va aconseguir contra el Lugo fa que l'equip, que ja fa setmanes que ha mostrat una millora quant a solidesa, afronti el tram final de lliga amb la moral renovada. La plantilla té clara la consigna: mantenir el bon nivell defensiu per veure multiplicades les possibilitats d'èxit. Això és almenys el que explica Sotan Tanabe amb vista a la visita a Valladolid. “Volem aconseguir la victòria, i sabem que és molt important mantenir la porteria a zero”, va afirmar el japonès, que diu que el darrer triomf ha renovat els ànims del bloc: “Després de tants empats necessitàvem guanyar per agafar confiança, i l'última victòria ens la dóna.”

El conjunt vallesà, en tot cas, està ara centrat en la visita al José Zorrilla, on espera un Valladolid que batalla per l'ascens. “El pròxim rival és molt bo individualment, però de vegades li manca equilibri com a col·lectiu i podem aprofitar-ho per mirar de fer-li mal”, afirma Tanabe, que es va posar a disposició de Juan Carlos Mandiá si el vol alinear al lateral dret a causa de la baixa de Cristian García: “Si el mister m'hi vol posar hi puc jugar, però no és la meva millor posició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)