Sabadell

Agus Medina és l'alternativa

Sabadell. Ahir, el lateral amb fitxa del filial, es va entrenar amb el teòric equip titular per la baixa del lesionat Cristian García

Agus Medina es va provar ahir amb el teòric equip titular i sembla que el tècnic, Juan Carlos Mandiá, ho té clar per cobrir la baixa de Cristian García per lesió. El del filial és l'únic lateral pur de la plantilla exceptuant el terrassenc i fa l'efecte que Mandiá no se la jugarà amb més experiments.

En l'últim partit, contra el Lugo, Carlos Hernández va ser qui va jugar els 70 minuts de lateral, després del canvi obligat de Cristian, però contra el Valladolid l'andalús formarà a l'eix de la defensa, segons el que es va poder veure ahir. El Sabadell, de fet, només té dos centrals ja que Crespí va veure la cinquena targeta groga i el comitè li ha mantingut tot i les al·legacions que va formular l'entitat. L'altra possibilitat, més remota, és alinear Sotan Tanabe: “No és el meu lloc natural però m'hi puc adaptar”, va dir.

Aquesta temporada Agus ha jugat sis partits de lliga (430 minuts) i l'equip, amb ell, ha obtingut una victòria, cap empat i cinc derrotes.

A banda de la posició del lateral, caldrà veure també l'estat físic de Juanjo Ciércoles, que ahir no es va poder entrenar amb el grup pels problemes en un genoll que fa una temporada sencera que el martiritzen. El seu lloc en el partidet el va ocupar Yeray, que fa cinc partits que no juga de titular. Tampoc va ser en la sessió Porcar, però sí tres jugadors juvenils en lloc dels jugadors del filial habituals (Estellés i Roigé), que van jugar dimecres partit de lliga a tercera. Sandro, amb menys minuts a Terrassa, sí que es va entrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)