Sabadell

Més pedres al camí

Sabadell. Al majúscul repte de mantenir el bon camí en un camp difícil com Zorrilla, el conjunt arlequinat li ha de sumar la capital baixa de Juanjo Ciércoles, que ni tan sols ha pogut viatjar

El Sabadell, ara mateix, és l'equip que més en forma està dels cinc que estan lluitant per evitar el descens. Els dotze punts en els últims nou partits els han permès bàsicament no despenjar-se d'aquesta lluita i mirar amb cert optimisme cap al futur. Però aquest optimisme s'ha desestabilitzat aquesta setmana a causa de les baixes. El repte, doncs, és majúscul per l'entitat del rival (el Valladolid lluita per ascendir) i perquè els arlequinats jugaran sense un home importantíssim en el seu esquema: Juanjo Ciércoles. El migcampista ni tan sols va ser convocat i s'ha quedat a Sabadell per rehabilitar-se d'uns problemes al genoll que ja veurem si no acaben en a la sala d'operacions abans d'acabar la temporada.

Tant Miquel Olmo com Àlex Garcia van naufragar en l'intent de vertebrar un equip sense Ciércoles. Amb el terrassenc, el migcentre ni va jugar i amb l'exjugador del Barça només van ser tres titularitats. Ara, doncs, el repte és per a Mandiá, que, a més, ha d'afrontar el partit d'avui sense un altre imprescindible: Cristian Garcia. El tècnic ha provat, durant aquesta setmana, amb dos del filial, Yeray i Agus, però potser és massa risc per a un camp i un rival tan grans, i que ataca tant. Per això, s'ha endut Javi Hervás, desterrat de la convocatòria des de fa jornades, i es guarda la carta de Gato per al lateral.

Plantejament

Mandiá va prometre valentia contra un rival a què també li va la marxa. Els de Rubi, especialment a casa, són un equip de línies avançades i punyals per les bandes. “No ens arrugarem; serà un partit molt maco de poder a poder”, explicava Mandiá. “Sabem que, en un lliga de 40 partits contra el Valladolid, ells en guanyarien molts, però a un sol partit, tot s'iguala, i aquí és on buscarem les nostres opcions”, hi afegia l'entrenador arlequinat.

El Valladolid és un equip de set milions d'euros, però tampoc arriba en el seu millor moment. La setmana passada, es va recuperar d'una ratxa de tres derrotes seguides. Això sí, a casa, quatre victòries en els darrers cinc partits. “El nostre doble repte és guanyar i sortir amb bones sensacions. Necessitem més continuïtat i transmetre a la gent que anem jugant millor”, admetia Rubi.

LES REACCIONS

No ens arrugarem; anirem pel partit igual que ells també ho faran. Serà un partit maco
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
El nostre doble repte és guanyar i sortir del partit amb bones sensacions i continuïtat
J. Francesc Ferrer ‘Rubi'
entrenador del valladolid

Mandiá vol que els seus homes es cansin

Malgrat tenir cinc baixes per lesió, l'entrenador gallec no va voler transmetre gaire preocupació sobre l'estat físic dels seus jugadors. “Necessitem que els nostres jugadors acabin cansats els partits. Si ja ens costa guanyar donant-ho tot, imagina't si acabéssim frescos els partits”, va dir el tècnic. Els arlequinats fa tres partits consecutius que fan els canvis per obligació, ja sigui per lesió o perquè els jugadors acaben els torrons abans d'hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)