Sabadell

28.000 euros recaptats

Sabadell. Els accionistes han subscrit en la primera fase set vegades més accions que en l'ampliació de capital del curs passat. L'aportació dels petits accionistes, però, no serà suficient

L'ampliació de capital del Sabadell està sent un èxit des que es va engegar, ara fa cinc setmanes, almenys pels petits accionistes. Fins ara aquests han subscrit 28.000 euros en accions, un fet que suposa set vegades més que les que es van subscriure la temporada passada (4.000 euros). L'entitat no tenia gaires esperances de la mobilització en la primera i la segona fases (reservada a accionistes que ja ho eren prèviament) i, per tant, la resposta està sent valorada com a molt positiva.

El Sabadell, però, va engegar aquesta ampliació de capital amb l'objectiu de cobrir 2,4 milions d'euros i per això necessita molt més que l'aportació dels accionistes minoritaris. En aquest sentit, Keisuke Sakamoto s'està espavilant per trobar algun soci que posi, a la tercera fase, els dos milions i escaig que necessita el club per sobreviure. De moment, el màxim mandatari en les últimes setmanes ha anat venint amb empresaris japonesos, alguns vinculats fortament amb el món del futbol. Sakamoto ja va deixar clar que, si l'equip se salvava, ell portaria un inversor japonès.

Dies clau al Racing

Una altra entitat que està en ple procés d'ampliació de capital és el Racing de Santander, al qual ahir a la nit se li va acabar el termini per ampliar el seu capital social i evitar la liquidació. El club va obtenir més de 620.000 euros dels 2,7 que havia de cobrir a través de petits accionistes, mentre que una associació d'exjugadors es va comprometre a cobrir la major part de la resta i presentar un projecte de viabilitat que garanteixi el futur del club.

FITA

L'entitat necessita 2,4 milions d'euros per sanejar els comptes

SAKAMOTO

El president ha estat fent viatges llampec amb possibles inversors

Cristian Garcia, recuperat

El lateral està complint els terminis de recuperació de la seva lesió als isquiotibials. Aquesta setmana ja s'està entrenant amb la resta del grup a i, si no hi ha cap recaiguda, Cristian estarà disponible per diumenge contra el Racing. Juanjo Ciércoles, en canvi, continua sent una incògnita perquè encara està tocat dels problemes al genoll. El club té previst que fins a final de setmana no s'entreni i aleshores decidiran si el jugador podrà estar disponible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)