Sabadell

Amb el mínim d'efectius

Sabadell. Mandiá va haver de cridar sis jugadors del filial per poder fer partidet. Olivas, Crespí i Clerc no es van poder entrenar tot i que, amb Juanjo, estaran disponibles diumenge

Les baixes per al Sabadell no només són un problema per als partits sinó també per als entrenaments. Ahir l'equip es va entrenar al CAR de Sant Cugat per preparar l'important matx contra el Racing de Santander però ho va fer amb una bona part de la plantilla lesionada. Això va provocar que fins a sis jugadors amb fitxa del filial (Parera, Estellés, Roigé, Forgas, Agus i Yeray) s'exercitessin amb l'equip, mentre que en el partidet també s'hi va haver de posar el tercer entrenador, Makoto. Els problemes del conjunt arlequinat ara mateix se centren en la línia defensiva ja que ahir no es van poder entrenar Kiko Olivas (tocat per un cop a Valladolid), Crespí (per un cop en l'entrenament d'abans-d'ahir) i Clerc (per molèsties musculars). Tot i això, sembla que tots ells, juntament amb Juanjo, que ahir va fer bona part de la sessió, estaran disponibles per al partit. Longás, d'altra banda, continua fent recuperació a la gespa preparant-se per a les últimes jornades de lliga. Tamudo i Riau, amb lesions de llarga durada, estan descartats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)