Sabadell

També li toca a l'afició

Sabadell. Un cop l'equip ha respost, les urgències requereixen el suport de més públic. La Creu Alta s'omple un 25% i és l'estadi amb el pitjor percentatge

Els bons resultats que han tingut el Sabadell a casa en les últimes temporades, clau per continuar a segona A, han obeït més a raons de joc que no d'escalfor del públic. El conjunt arlequinat no ha millorat en els registres d'aficionats al seu estadi i s'ha estabilitzat en els 3.000 i escaig espectadors cada jornada, un número escàs en moments en què l'equip es juga la supervivència. “He estat a llocs com a Còrdova o Cadis on viuen el futbol d'una altra manera i està clar que tenir un camp ple i que pressioni ajuda molt més”, diu un dels capitans, Cristian Garcia, que posa exemples: “El dia del Tenerife i del Recreativo l'any passat es va veure clarament. És molt important per nosaltres per tenir més confiança i complicar les coses al rival”, admet el lateral que d'altra banda té clar que sobretot vol la permanència per satisfer els “3.000 abonats que vénen sempre”.

Per això l'entitat ha engegat diferents mesures per promoure l'assistència de cara a un dels partits més importants d'aquesta temporada, demà contra el Racing. El Sabadell ha posat entrades a cinc euros en els gols, 10 euros a general i 20 a tribuna, a més de convidar els nens del futbol de base de tota la ciutat gratuïtament. De moment, està tenint molt bona resposta amb prop de 600 entrades venudes i gairebé 800 invitacions repartides a clubs de futbol de base. Tot i això, l'entitat espera que entre avui i demà s'intensifiqui la venda dels tiquets.

Registres

El Sabadell continua sent un dels camps amb pitjor assistència al seu estadi de tota la competició. Els 3.677 espectadors de mitjana signifiquen el cinquè registre més baix (supera al Mirandés, el Lugo, Numància, Alcorcón i Llagostera), però, en canvi, tenen l'estadi més buit de tot el campionat. Les 11.981 cadires són massa i el club només és capaç d'omplir un 25% de mitjana del total de l'estadi. En aquest sentit, el Miniestadi (amb un 26%) i Los Pajaritos (29%) és l'únic que se situa a prop, la resta el superen àmpliament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.