2a divisió A

Un procés per la via ràpida

Llagostera. En una assemblea que va durar cinc minuts, el club aprova limitar la inversió externa als darrers 15 dies del procés de conversió en SAE

Les assemblees de socis del Llagostera se solen caracteritzar per la brevetat i per tranquil·litat amb la qual la directiva aprova els temes que s'hi porten, però la d'ahir, en què només s'havia d'aprovar un punt de l'ordre del dia va ser de rècord. Va començar a les 13.30 h i en poc menys de cinc minuts la presidenta donava per tancada l'assemblea amb la feina feta i aprovada: en el tercer termini del procés de conversió en SAE –del 10 de juny al 9 de juliol– la primera quinzena continuarà sent d'inversió exclusiva pels socis que hagin comprat accions en la primera i en la segona fase, i la inversió externa al club només es podrà efectuar els últims quinze dies del procés.

En un moment clau

Si l'assemblea va anar per la via ràpida, la voluntat dels directius llagosterencs és que el procés d'aconseguir 1,9 milions d'euros també ho sigui: “Volem que la gent del club tingui les màximes opcions d'aconseguir el màxim accionariat i considerem que fer aquesta modificació en el tercer termini és una manera de garantir-ho”, va explicar Tarragó.

El que és clar és que en aquest procés, ens trobem en uns dies clau, ja que només qui compri accions en la primera fase –va començar el 10 d'abril i s'acabarà el 9 de maig– podrà ampliar la seva aportació en la segona i en la tercera, i pel que sembla, la voluntat de la directiva llagosterenca és que en el darrer termini, el valor que falti per cobrir sigui mínim. La implicació dels actuals directius –ahir n'hi havia set de la vintena que formen la junta– es preveu del tot decisiva: “Esperem que el capital surti dels directius i també d'alguns socis que es volen implicar”, va explicar la presidenta. En l'acte hi havia gairebé la totalitat de la plantilla, que a part de jugadors també són socis del club: “No tinc constància que hagin col·laborat, però espero que algun s'acabi animant.” Les accions tenen un cost de 231 euros cadascuna.

LA PROTAGONISTA

Volem que la gent del club tingui les màximes opcions d'aconseguir el màxim accionariat i aquesta modificació hi ajudarà
Sembla que amb esforç cobrirem el capital que se'ns demana. Les coses van pel bon camí
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)