Sabadell

Mitja vida a les brases

Sabadell. Els vallesans surten del descens una volta després d'haver-hi entrat. Pel mig han passat tres entrenadors i nou jornades com a cuer fins que Mandiá els va rescatar

Semblava impensable ara fa unes setmanes, quan el Sabadell tenia més números de despenjar-se en la classificació que de treure el cap. Però la victòria contra el Racing –un rival directe– i una sèrie de nou partits sense conèixer la derrota permeten al conjunt arlequinat respirar fora de la zona de descens almenys durant una setmana. Feia exactament 21 partits que els arlequinats no ho feien, precisament quan en la primera volta van perdre a Santander contra el Racing. Una volta després, els arlequinats són un altre equip i respiren fora de la zona de descens.

“Continuem a l'UCI però ara almenys no tenim respiració assistida”, deia Cristian Garcia, conscient de la importància de sortir del descens, però també de la gran quantitat de partits que queden. “Per fi estem fora del descens. A partir d'aquí, lluitarem passi el que passi. No vol dir gaire la nostra situació perquè està tot molt igualat i d'aquí al final és una petita lliga entre diversos equips”, explicava Aníbal.

I com s'explica el canvi de l'equip? “Ells tenen molta qualitat, han sabut que lluitant i intentant-ho tenen moltes més possibilitats”, explica el tècnic, Juan Carlos Mandiá. “Hem entrat en aquesta dinàmica de lluitar fins que no poden més. El més important és que tenen el reconeixement de la gent”, hi afegeix. “La nostra visió no canvia estiguem en la situació que estiguem, l'objectiu que tenim ara és arribar als 47 o 48 punts”, explica el realista Cristian, que hi afegeix: “Hem fet un pas molt important, només ens falta guanyar a fora de casa.”

Millora en la pilota aturada

El Sabadell era un dels equips més improductius a pilota aturada fins a l'arribada de Mandiá. La victòria contra el Racing es va basar en tres jugades d'aquest tipus: un penal de Collantes, un xut de falta d'Aníbal i un córner llançat per Kiko Olivas. Darrerament, l'equip està explotant molt més aquest vessant perquè contra el Lugo Cristian va fer l'empat en una jugada assajada de córner. A casa els arlequinats són molt prolífics de cara a gol (sis gols en tres partits), cosa que contrasta amb la sequera a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)