Territorial

Salamero col·laborarà amb el Tordera

2a catalana. El tècnic, que també es presenta a l'alcaldia de Fornells de la Selva, donarà un cop de mà a l'equip maresmenc, penúltim del grup 1, en les últimes cinc jornades. “M'ho va demanar el president i els intentaré ajudar”, diu Salamero

Des que a finals del novembre del 2013 va ser destituït com a tècnic del Sabadell, Javi Salamero s'ha convertit en un tot terreny. Mestre d'educació física a Montfalgars (fa un terç de jornada), Salamero també té temps per dedicar a la seva escola de futbol, de presentar-se a l'alcaldia de Fornells de la Selva i, l'última i sorprenent novetat, de col·laborar amb el Tordera, penúltim classificat del grup 1 de segona catalana (falten cinc jornades per al final del campionat).

“Fa molt de temps que ens coneixem amb el president, Joaquim Barceló, i m'ho va demanar, perquè deia que la situació era insostenible. Només els intentaré ajudar, simplement vaig allà a col·laborar i a dir-hi la meva, a donar un cop de mà, no és que hi vagi de primer tècnic. Si m'assec a la banqueta no serà com a entrenador”, explica Salamero, que des que va deixar el Sabadell mai ha amagat la seva intenció de tornar a entrenar, ja sigui aquí o a l'estranger. A falta d'ofertes interessants, de moment Salamero s'ha dedicat a altres assumptes, sense deixar mai de banda el futbol, tal com es demostra amb la seva curiosa col·laboració amb el Tordera.

“Ara mateix estic implicat en molts projectes. He fet col·laboracions, vull muntar esdeveniments, faig de mestre, ara ha sortit això de presentar-me a l'alcaldia de Fornells..., la veritat és que estic molt ocupat”, conclou l'exentrenador del Girona, el Nàstic i el Farners, entre altres equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)