Sabadell

Vius, però a les últimes

Sabadell. L'última victòria contra el Racing va deixar de nou un parell de jugadors tocats físicament: Aníbal, amb molèsties al pubis, i Kiko Olivas, amb problemes en un dit del peu

El Sabadell continua fent malabarismes per acabar la temporada. Per al partit contra el Racing va ser capaç de recuperar Cristian García, Juanjo i Kiko Olivas, que, d'altra banda, es van haver de menjar tots els minuts del partit. Però l'enfrontament va deixar més tocats. Aníbal es va haver de retirar per una estrebada al pubis, mentre que Kiko Olivas i Juanjo van acabar el partit amb molt de dolor. Mandiá ja està disminuint la intensitat en alguns entrenaments i ahir, per exemple, l'equip no es va entrenar per descansar.

“Vaig notar una estrebada a la zona del pubis, que el tinc operat, i vaig demanar el canvi per evitar un mal pitjor”, explica Aníbal, que, d'altra banda, descarta perdre's el partit de la setmana vinent. El davanter cedit pel Cruz Azul, i que desitja que l'equip se salvi per continuar al Vallès la temporada que ve, es va estirar a terra pels volts del minut 70 i va haver de ser canviat per Benja. “Vaig aguantar gairebé tot el partit bé, però en els últims minuts em feia molt mal. Simplement s'havia d'aguantar com fos, i l'esforç va valer la pena”, deia, en canvi, Kiko Olivas. El central arrossegava un cop molt fort del partit contra el Valladolid i no es va entrenar durant tota la setmana perquè li van haver de treure l'ungla d'un dit del peu.

La bona notícia del partit per al conjunt arlequinat és que Cristian García està plenament recuperat de la lesió als isquiotibials que no li va permetre jugar contra el Valladolid. “No vaig tenir cap tipus de molèstia”, explica Cristian, que va ser protagonista en la jugada del primer gol i que va aguantar tot el partit.

FUTUR

No s'entrenaran al cent per cent tota la setmana, però estaran a punt per dissabte

PART POSITIVA

El lateral Cristian García no va notar que venia d'una lesió als isquiotibials
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)