Sabadell

Juanjo: “Si faig baixar l'equip, vull ajudar-lo a pujar”

Sabadell. El mig accepta el repte de continuar sent una peça clau del projecte arlequinat, sigui en la categoria que sigui. El club, que el veu com un símbol, considerava prioritari renovar-lo

És un dels dos únics supervivents, en l'actual plantilla del Sabadell, de l'ascens a segona A del 2011 i, a més, té qualitat, jerarquia i ha donat un gran rendiment amb la samarreta arlequinada. És per això que a Juanjo Ciércoles el club vallesà el considera “un símbol” i que la seva renovació, escenificada ahir, era una prioritat per a la direcció esportiva. El contracte del mig centre de l'Hospitalet de Llobregat s'allarga dues temporades, fins al juny del 2017, de manera que, si es compleix, seran sis campanyes de Juanjo, que ara té 26 anys, amb la samarreta arlequinada. El vicepresident, Ignasi Lúquez, va destacar durant l'acte la implicació del futbolista, sobretot perquè està participant en els partits decisius de la temporada tot i que encara té molèsties al genoll després de la greu lesió que es va fer, i el mateix Juanjo la demostra apostant pel projecte vallesà encara que hi hagi descens a segona B: “Si faig baixar l'equip, vull ajudar-lo a pujar. No m'agradaria tenir-ho en el meu currículum, però, si baixem, treballarem per tornar a pujar.” De tota manera, Juanjo assegura que la plantilla veu el futur immediat amb més optimisme, ja que recorda que estan jugant bé, que amb Mandiá han guanyat consistència i que, gràcies als últims bons resultats, han sortit de la zona de descens. Tot i això, el migcampista considera que no han d'abaixar la guàrdia perquè queden encara molts punts en joc i uns quants duels directes, i ningú no es relaxarà.

Juanjo es va mostrar molt agraït al club vallesà per la confiança dipositada en ell i molt satisfet per haver fitxat pel Sabadell quan ho va fer, provinent del planter de l'Espanyol, i pels anys viscuts a la Nova Creu Alta. “Li dec molt, al Sabadell”, va afirmar.

LES FRASES

Li dec molt, al Sabadell. Estic content d'haver vingut i dels anys viscuts aquí
Juanjo Ciércoles
MIGCAMPISTA DEL SABADELL
És un símbol i un exemple d'implicació i del que volem ser: un club que ha d'anar fent història
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell

Yeray podria ser el següent

El director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, també es va mostrar satisfet per la renovació de Juanjo, ja que la considerava “prioritària” perquè es tractava d'un futbolista “fonamental” en el projecte arlequinat. Després de renovar Juanjo, Cristian i Espasandín, el següent futbolista a allargar la seva vinculació amb el Sabadell podria ser Yeray, ja que el mateix Gordillo va assegurar que aviat hi hauria notícies. En canvi, la renovació de Kiko Olivas està encallada, tot i que la direcció esportiva voldria avançar-hi més. De cara a la temporada vinent, Gordillo espera tenir més pressupost per confeccionar la plantilla, sobretot si es completa l'ampliació de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)