Sabadell

Ara no es poden aturar

Sabadell. Per molt gran que sigui el rival, els arlequinats necessiten sumar a fora de casa alguna victòria per no deixar-ho tot en mans dels partits a la Nova Creu Alta

Ni l'escenari ni el rival no han d'impressionar el Sabadell a aquestes altures, en què ha aconseguit el primer objectiu de ressuscitar, impensable ara fa no tantes setmanes, però li queda encara molt per remar. El Las Palmas és un rival molt millor, l'estadi de Gran Canària exigeix molt a cada rival que el trepitja, però els arlequinats no estan per romanços ara: no es poden aturar perquè necessiten continuar guanyant per dependre d'ells mateixos.

Tot i que en aquest moment, amb l'equip a fora del descens i sense parar de guanyar a la Nova Creu Alta, l'empat no és un mal final, els arlequinats no volen ni sentir a parlar de res que no sigui guanyar. “M'estranyaria molt que els meus jugadors es conformessin amb l'empat. Estem entrenant fort, anem al límit i la nostra primera intenció serà anar a guanyar el partit”, diu l'entrenador, Mandiá, que no creu en la teoria de les dinàmiques: “No val gaire el que hagi passat fins ara. Valdrà per al partit el comportament que tinguin ells i el que tinguem nosaltres. Hem de saber com jugar i treure profit de les coses bones que tenim.”

Novetats, les mínimes

La voluntat dels arlequinats és pescar alguna victòria dels quatre partits que els queden a domicili. Només queden tres partits a casa i sumar totes les victòries no és garantia de res (es quedarien amb 45 punts). Per tant, necessiten donar un ensurt en un dels difícils compromisos a domicili que li queden abans d'acabar el campionat. No en aquest ordre, el Sabadell ha de visitar dos gallets (el Las Palmas i l'Sporting), un rival directe (Recre) i un que, en teoria, no s'hi jugarà res (Leganés).

L'entrenador gallec ja ha estabilitzat el seu onze tipus i si no és per obligació no el toca. La previsió és que avui no hi hagi gaires novetats més enllà de la incògnita que suposa la lesió al bessó de Collantes, una peça clau en l'esquema ofensiu de l'equip que no ha viatjat. La lògica diu que serà Sotan, el dotzè home preferit pel tècnic, tot i que Gato manté possibilitats d'estar entre els escollits. Seria més agosarat, en canvi, que fos Pol Roigé qui ocupés l'extrem dret, tot i que darrerament ha demostrat la seva vàlua amb el filial a tercera divisió i en els entrenaments amb el primer equip. Sí que perd el Sabadell el davanter centre suplent, Benja, que no juga perquè el Las Palmas (club que té la propietat del jugador i que es fa càrrec d'una part molt important de la fitxa) va posar l'anomenada clàusula de la por. Benja fins ara no havia tingut gaire protagonisme, tot i que en l'últim partit va tenir 20 minuts. Olivas, Juanjo i Crespí estan disponibles.

LES REACCIONS

És molt difícil que no fem gols a casa; per tant, hem de ser seriosos amb la feina al darrere
Paco Herrera
entrenador de las palmas
M'estranyaria molt que els meus jugadors es conformessin amb l'empat
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell

El Las Palmas, un rival molt necessitat per pujar

El Sabadell s'enfrontarà avui contra un rival molt angoixat per la necessitat que té a la taula. El Las Palmas ha passat tota la lliga lluitant entre la primera i la segona posició per l'ascens directe, però una sèrie de 10 de 30 punts l'ha separat de la segona posició, que ara mateix ocupa el Girona. “M'agradaria veure'ls valents, rabiosos i feliços perquè necessitem aquesta felicitat per jugar els partits”, deia l'entrenador català Paco Herrera sobre els seus jugadors. “Però els veig massa responsabilitzats amb una càrrega negativa. Una responsabilitat excessiva per haver tingut l'objectiu a les nostres mans”, hi afegia. Contra el Valladolid la setmana passada, l'equip ja va haver de sentir xiulets del seu propi públic, que, d'altra banda, l'ha vist perdre només una vegada, fa un mes i mig contra el Betis. “D'una manera o una altra és difícil que nosaltres no fem gols a casa, per tant hem d'aconseguir que el Sabadell continuï sense marcar a domicili. Dominar les dues àrees”, explicava el tècnic, que té una baixa molt important a banda de Nauzet i Ángel. Javi Castellano, l'àncora i el jugador que equilibra tot l'equip, ja s'havia de perdre el xoc d'avui per sanció, però també serà baixa les dues setmanes vinents. Herrera ja ha reconegut que no té un recanvi del seu perfil a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)