Sabadell

Satisfets i preparats

Sabadell. Els arlequinats valoren positivament la imatge mostrada contra el Las Palmas i es conjuren per a les sis finals que queden. Els resultats d'ahir mantenen l'equip fora del descens

Tot i llevar-se de matinada per tornar en un vol a primera hora, el conjunt arlequinat va fer ahir l'entrenament de recuperació ja pensant en el proper partit contra l'Alcorcón.

El conjunt arlequinat es va mostrar molt positiu tot i la derrota contra el Las Palmas, ja que d'una banda consideren que van donar una bona imatge, i de l'altra, es mantenen fora del descens. Els resultats de la jornada d'ahir van ser molt positius, ja que tots els rivals que els podien atrapar van perdre. I per sobre, el Tenerife, que ha de visitar la Creu Alta, va empatar en l'últim minut contra el Lugo. “La derrota no és una frenada”, va dir Gato respecte al matx contra el Las Palmas, el primer partit perdut dels deu últims enfrontaments: “Hem de mantenir la regularitat mostrada i continuar treballant perquè aquesta feina és la que ens permet sumar punts. Aquesta és la línia que hem de seguir”, afegia.

Els arlequinats tindran una dificultat afegida en el proper partit contra l'Alcorcón a casa: Cristian i Carlos Hernández van veure la cinquena targeta groga i es perdran el compromís. Els comptes dels vallesans només surten si ho guanyen tot a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)