2a divisió A

L'Osasuna fulmina Mateo i pensa en Enrique Martín

2a divisió A. La contundent derrota a Montilivi (3-0) va condemnar el tècnic

L'Osasuna va destituir ahir l'entrenador José Manuel Mateo, després de deu jornades al capdavant de l'equip, en les quals el tècnic navarrès només ha aconseguit una victòria, tres empats i sis derrotes, l'última contra el Girona, dissabte passat (3-0). Mateo, que havia agafat el relleu del també acomiadat Jan Urban, deixa l'Osasuna dinovè, amb 36 punts, els mateixos que té el Sabadell, el primer equip que conservaria la categoria.

Després de prescindir de Mateo, l'Osasuna ja té decidit qui serà el seu substitut. El club pamplonès ha pensat en Enrique Martín, que ja va salvar l'equip el 1997 i amb el qual té previst reunir-se avui al matí. Ahir el mateix Martín ja es va deixar estimar i, si no hi ha cap novetat d'última hora, podria ser presentat avui mateix abans de dirigir demà el seu primer entrenament amb la plantilla. Així doncs, amb tota probabilitat, Martín ja s'asseurà a la banqueta navarresa diumenge vinent en la visita del Mirandés.

INSUFICIENT

1
victòria
ha sumat l'Osasuna en els 10 partits amb Mateo a la banqueta. 6 punts de 30 possibles.

GAIREBÉ UN FET

L'Osasuna i Martín es reuniran avui i tot indica que hi haurà acord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)