Sabadell

Es queden amb les ganes

Sabadell. David Rodríguez apostava fort per jugar al Vallès, però les dèbils ofertes econòmiques dels arlequinats van tombar el fitxatge i van fer que signés per l'Alcorcón

Per la segona divisió A hi ha un grup de futbolistes que van estar a prop de jugar aquest curs amb el Sabadell, però que no es van arribar a posar mai la samarreta arlequinada. Equips com el Lugo, el Numància i l'Alcorcón van prendre jugadors al conjunt arlequinat per un motiu econòmic tot i l'interès de molts d'ells per jugar al Vallès Occidental. El cas que fa més ràbia a l'entitat vallesana és el de David Rodríguez, que aquesta setmana jugarà a la Creu Alta, però de visitant. Els 18 gols que ha fet aquest curs haurien canviat totalment el rumb de la temporada del Sabadell, però el jugador es va escapar, com tots, pels diners que li oferia un altre club.

David Rodríguez era un dels grans objectius del Sabadell l'estiu passat. El madrileny buscava equip després d'un mal curs al Celta, a primera, i al Brighton, a Anglaterra, i l'entitat buscava un davanter per substituir Aníbal. El conjunt vallesà es va reunir amb el seu agent i hi va haver molt bona sintonia, perquè apostava per jugar en un equip com el Sabadell, de joc ofensiu i moltes oportunitats per als davanters. Però les negociacions es van trencar quan diversos equips, com l'Alcorcón, hi van ficar el nas. Les possibilitats de fitxar-lo van quedar en no res veient el volum d'ofertes que tenia el jugador (amb molt bona premsa per l'any amb el Celta a segona A) i a les quals, per les contínues retallades en el pressupost, el Sabadell no es va poder ni acostar.

Com Braian o Chuli

David Rodríguez no és l'únic davanter que el Sabadell ha volgut, però no ha pogut fitxar aquest curs. Sense ell, els arlequinats van anar per Braian Rodríguez, que va marxar cedit al Numància en lloc d'anar a la Nova Creu Alta per 15.000 euros de diferència. A l'hivern també van preguntar per Chuli, però el Leganés oferia 100.000 euros i els arlequinats van destinar 150.000 a Aníbal, Clerc i Benja.

BAIX PRESSUPOST

Quan l'Alcorcón hi va ficar el nas, el Sabadell no es va poder ni apropar a l'oferta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)