Territorial

L'Espanyol sotmet el Madrid i jugarà la final

Copa de campions juvenil. Els jugadors de David Gallego van ser superiors al seu rival i s'enfrontaran amb el Vila-real (dissabte, 19 h)

Espanyol2


madrid1


L'Espanyol es va guanyar un lloc en la final de la copa de campions juvenil en derrotar el Madrid a les semifinals. El conjunt de David Gallego va ser àmpliament superior al seu rival, que es va avançar a finals de la primera meitat. La gran reacció dels periquitos va ser la base per obtenir el bitllet per a la final, que es jugarà dissabte (19 h), contra el Vila-real, que ahir va vèncer en la seva eliminatòria contra el Rayo amb un ajustat 0-1 en el marcador.

Des d'un bon principi tots dos equips van intentar tenir les regnes del partit amb la pilota. L'Espanyol va ser qui va començar remenant-la i tenint la millor ocasió dels primers instants amb una passada cap a Marc Gual, que no va poder superar l'igualadí Oliveros, el porter blanc. El Madrid, a poc a poc, es va despertar i gràcies a un altre català, el lleidatà Aleix Febas (format també a l'EFAC Almacelles i al Lleida), va començar a tenir més protagonisme, fins al gol. Tot i això, la diana de Fran Pérez va arribar en una pèrdua espanyolista i una sèrie de rebots, després dels quals la pilota va acabar dins la porteria de Ualo.

Reacció

Lluny d'acovardir-se, el conjunt periquito va agafar amb encara més força les regnes del joc i el gol va acabar caient pel seu propi pes. Va ser a les acaballes de la primera meitat quan Marc Gual va iniciar una cavalcada des del mig del camp, amb autopassada inclosa, i després d'una sèrie de refusos va marcar l'empat.

La sortida de vestidors va ser totalment per al representant català, que, tan sols deu minuts després de la represa, va encarrilar l'accés a la final gràcies a una desmarcada de Roca i un xut que es va clavar al fons de l'escaire. A mesura que passaven els minuts l'Espanyol no va poder dominar la pilota gaire més i va quedar tot a mercè de la feina defensiva. La rereguarda de l'Espanyol va ser prou expeditiva perquè Ualo no hagués d'intervenir en gaires ocasions i, així, continuar somiant revalidar el títol que van aconseguir el 2008.

REAL MADRID: Oliveros; Tejero, Lienhart, Javi Sánchez (Kusevic, 46'), Quezada (Reguilón, 79'); Molina (Miguel, 84'), Febas; Lazo, Fran Pérez (Borja Sánchez, 54'), Artílez; i Jack Harper (Babunski, 90'). ESPANYOL: Ualo; Soria, Iago Indias, Lluís, Aarón (Iván, 80'); Melendo, Álex López, Marc Roca (Patrick, 88'), Entrena; Campuzano (Egea, 76') i Marc Gual (Eric, 65'). GOLS: 1-0 (35') Fran Pérez. 1-1 (45') Marc Gual. 1-2 (56') Roca. ÀRBITRE: Artacha Cobo. T.G.: A Miguel García, del Madrid; a Lluís López, Marc Roca i Soria, de l'Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)