Sabadell

L'escenari adequat

Sabadell. L'equip vallesà afronta la recta final en un bon context: ha crescut en imatge i resultats, es manté fora de la zona de descens i avui rep a casa, on millor se sent, un equip de la zona mitjana

Després d'haver estat cuer unes quantes jornades, de tenir un peu a segona B i dels diferents canvis de tècnic, el Sabadell arriba a la recta final del campionat, als últims sis partits, en un escenari idoni. La imatge de l'equip ha millorat, sobretot perquè el bloc és sòlid i, a casa, té certa facilitat golejadora; els resultats han arribat –la derrota de dissabte passat a Las Palmas, on l'equip arlequinat va plantar cara, va ser tot just la primera en deu jornades–; es manté, pels pèls, això sí, fora de la zona de descens, de manera que depèn d'ell, i el calendari li dóna l'oportunitat avui de jugar a la Nova Creu Alta, on més còmode es troba, contra un equip de la zona mitjana que no ha de patir per salvar-se, l'Alcorcón. Això sí, l'equip madrileny no renuncia encara a classificar-se per a la fase d'ascens –té el sisè a sis punts– i és altament competitiu, tal com va avisar ahir Juan Carlos Mandiá. Fa quatre partits que no encaixa gols i només ha perdut un dels últims onze partits. El duel, per tant, enfronta dos equips que estan en un bon moment, i és per això que el tècnic del Sabadell considera que el partit servirà per demostrar el nivell dels arlequinats. “Hem de ser més intensos i competitius que ells per guanyar-los”, afirma Mandiá, que resoldrà la baixa per sanció del central Carlos Hernández substituint-lo per Martí Crespí; que tindrà el dubte fins a última hora de Collantes, que arrossega problemes físics però que, segons el tècnic, s'ha entrenat molt bé aquesta setmana, i que es mostra satisfet de poder disposar de Cristian, al qual han perdonat la sanció. En atac, el Sabadell confia en Aníbal Zurdo, que ha marcat en cinc dels set partits que ha jugat a la Nova Creu Alta des de la seva arribada en el mercat d'hivern, tres dels quals amb victòries per la mínima. Davant la seva afició, que avui tornarà a donar un bon ambient a l'estadi arlequinat, el Sabadell ha guanyat els dos últims partits, contra el Racing de Santander (3-2) i el Lugo (2-1). Si Aníbal està en forma, més ho està el davanter centre del rival, David Rodríguez, autor de 18 gols en la lliga.

LA PRÈVIA

L'Alcorcón té bons números a camp contrari. Hem de ser més competitius que ells per guanyar-los, i fer un bon partit
És un rival que té fama d'aguerrit, de manera que serà una bona oportunitat per mostrar el nostre nivell d'intensitat
Juan Carlos Mandiá
entrenador del SABADELL

L'Alcorcón fa quatre partits que no rep gols

Batre l'Alcorcón no serà una empresa fàcil per al Sabadell, ja que l'equip groc està mostrant un alt nivell defensiu. Fa quatre partits que no encaixa gols –tres empats a zero i la victòria de la setmana passada contra el Racing amb David Rodríguez d'estilet (2-0)– i, a camp contrari, ha puntuat en els cinc últims desplaçaments. És el bon moment de l'Alcorcón el que provoca que continuïn aspirant a classificar-se per a la fase d'ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)