Territorial

El Farners mereixia més

1a catalana. Els selvatans van obtenir un empat al camp del tercer, però podria haver estat més si el col·legiat no hagués anul·lat un gol legal a Dembo

farners0


Manresa0


El Farners va aconseguir un empat al camp del Manresa, el tercer classificat, però va acabar el matx amb mala sensació perquè els visitants van fer mèrits suficients per aconseguir els tres punts.

A la primera meitat el domini va ser completament del Farners. Després d'una primera ocasió del Manresa que Varese va treure a la línia de gol, els de Miquel Àngel Muñoz van monopolitzar les ocasions. El gol, però, continua sent l'assignatura pendent dels selvatans i ahir tampoc van aconseguir superar el porter local Moreno, que va fer un partit magistral. A banda de dos pals, de Pitu Riart i Sosseh, la més clara va arribar en el 28', quan Dembo va aprofitar un refús de Moreno per enviar la pilota al fons de la xarxa, però el col·legiat va acabar anul·lant el gol per un fora de joc inexistent.

En la represa, el Manresa va sortir amb més intensitat i el Farners a poc a poc va anar perdent força pel cansament i la intensa calor que feia. Tot i això, després d'un parell d'arribades dels manresans que Bartrina va resoldre sense excessius problemes, la més clara la va tenir en el 58' Iván García en un un contra un davant Moreno que el porter va resoldre amb encert. En els minuts finals, tots dos van donar per bo el punt.

MANRESA: Moreno, Jonathan (Balboa, 46'), Solernou, Marc Gràcia, Riki (Sanse, 74'), Pereira, Clop (Rebollo, 61'), Lumbreras (Rafa, 74'), Vicente (Rivera, 68'), Soler i Noha. FARNERS: Bartrina, Massegú, Varese, Pitu Riart, Pau Gusó (Da Costa, 74'), Riki Solà (Gerard Muñoz, 61'), Sosseh (Criado, 85'), Carbó, Joel, Iván García (Torralba, 58') i Dembo (Óscar Fernández, 88'). ÀRBITRE: Nula Pérez. T.G.: als locals Clop, Riki, Marc Gràcia i Rebollo; i al visitant Iván García.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)