Territorial

El Banyoles no pot vèncer el cuer

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete van ser millors que el Montcada, però un gol en el 90' va deixar els banyolins sense la victòria

banyoles1


montcada1


El Montcada i el Banyoles ja saben que l'any que ve jugaran a segona catalana i potser per això ahir va faltar ritme, intensitat i encert en el joc pel que fa als dos equips. En línies generals, el conjunt del Pla de l'Estany, tot i no fer un gran partit, va ser superior al Montcada durant tot el matx, però no va ser capaç de materialitzar el seu domini en el marcador per culpa de la gran actuació del porter local Jaume, que va salvar el seu equip en diverses ocasions i va evitar el triomf dels banyolins. Tot i això, els d'Àxel Vizuete van poder obrir finalment el marcador en el minut 81 gràcies a un gol d'Adrià. El golejador del Banyoles va culminar un molt bon contraatac dels visitants per fer el seu desè gol de la temporada –és el màxim golejador de l'equip–. L'alegria, però, no va poder ser completa ja que ja amb el temps complert el Montcada es va trobar amb un gol que significava l'empat definitiu. Alberto va aprofitar un refús de Xavier per enviar la pilota a la xarxa amb un xut des de la frontal de l'àrea.

MONTCADA: Jaume, Simón (Albert, 46'), Pablo, Martín (Montero, 46'), Pacheco, Hayek, Pepe, Peña (Omar, 78'), Herrera (Carlos, 67'), Gerard i Aitor (Alberto, 46'). BANYOLES: Xavier, Roger, Vila, Teixidor (Pol, 52'), Ferran, Facundo, Joel, Ignasi, Marc, Adrià i Bayot. GOLS: 0-1 (81') Adrià. 1-1 (90') Alberto. ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: als locals Carlos i Herrera i als visitants Teixidor i Bayot.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)