1a femenina

El Barça passa a la final a quatre

Busquen la tercera. El Barça va golejar ahir el Llevant i va aconseguir el bitllet per viatjar a Melilla per disputar-se el tercer títol seguit

LLEVANT0


BARÇA4


El Barça jugarà les semifinals de la copa contra el València després de guanyar per 4-0 al Llevant. Així les jugadores de Xavi Llorens mantenen viu el somni d'aconseguir el tercer títol consecutiva.

La victòria blaugrana no va ser gens senzilla. Després d'uns primers minuts de tempteig, el Barça va agafar les regnes i Sònia, de vaselina, va marcar el primer. En la segona part, Adriana va tenir l'ocasió d'empatar però el seu llançament de falta va anar al travesser. Però el Barça va sentenciar en el tram final. Mariona va fer el 2-0 en el 73'. Amb el Llevant buscant reduir el marcador, Willy, després de diversos refusos, i Sandra van establir el 4-0 definitiu.

BARÇA: Ràfols, Leire, Marta Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Marta Corredera (Míriam, 71'), Mariona, Jenni (Sandra, 80'), Sònia i Alexia (Willy, 71'). LLEVANT: Paños, Maider (Sheila, 75'), Sonia Prim, Guti, Buceta, Mariajo (Paula, 65'), Andrea, Olga, Leti, Alharilla i Adriana. GOLS: 1-0 (21') Sònia. 2-0 (73') Mariona. 3-0 (80') Willy. 4-0 (85') Sandra. ÀRBITRE: Gil Gonzalo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)