1a femenina

Massa Atlético per l'Espanyol

Sense possibilitats. Tot i avançar-se amb un gol de Núria Mendoza, l'Espanyol es va acomiadar de la copa contra un rival superior

ATLÈTICO5

ESPANYOL1

L'Espanyol es va acomiadar de la copa després de perdre en els quarts de final contra l'Atlético de Madrid per un contundent 1-5. Les jugadores de Montes es van avançar en el marcador ben aviat però tres gols quasi consecutius de les colchoneras abans del descans van deixar el partit vist per a sentència.

En el minut tres, Mendoza va obrir la llauna, però les madrilenyes es van anar despertant i abans del descans ja havien capgirat el resultat amb tres gols. En la segona, l'Atlético no va concedir cap possibilitat a la reacció i Beltrán i Miriam van ampliar el resultat.

ESPANYOL: Irina, Kenti, Inés, Andrea, Estíbi (Troyano, 45'), Bárbara (Laura, 14'; Cotado, 70'), Núria Mendoza, Paloma, Capelli (Chamarro, 45'), Estella i Yaiza. ATLÈTICO DE MADRID: Lola, Rocío (Carro, 45'), Nagore, Sosa, Esther (Míriam, 62'), Amanda, Priscila (Débora, 62'), Noelia, Messeguer, Mapi León (Beltrán, 58') i Vanesa. GOLS: 1-0 (3') Núria Mendoza. 1-1 (28') Amanda. 1-2 (33') Esther. 1-3 (39') Esther. 1-4 (58') Beltrán. 1-5 (75') Míriam. ÀRBITRE: Ángel Ibañez. T.G.: a la jugadora de l'Espanyol Inés.