Sabadell

Jornada desgraciada

Sabadell. Les victòries del Racing i l'Osasuna posen molt coll amunt la permanència pel conjunt arlequinat, a qui no li surten els comptes si no és capaç de guanyar fora de casa

El Racing i l'Osasuna van aprofitar ahir l'oportunitat que els va donar el Sabadell, el Barça B i el Recreativo i van guanyar el seu partit per apropar-se a la permanència. El conjunt arlequinat és tercer per la cua i queda a un partit de distància de l'Osasuna i el Racing, i per tant, no depèn de si mateix per la permanència a sis partits del final de lliga.

La derrota de dissabte contra l'Alcorcón va agafar tothom desprevingut. El Sabadell havia de solucionar tots els reptes a casa de manera imprescindible i va caure contra un rival que no s'hi jugava res. “No m'agrada fer números perquè ara tenim la màxima d'intentar sumar a tot arreu. Sigui fora o a casa”, deia Manuel Gato tirant pilotes fora. “Hem de pensar que hem de guanyar tots els partits que queden d'aquí fins al final. Sobretot després de punxar contra l'Alcorcón”, explicava Martí Crespí.

La realitat és que si l'equip vol assolir els 45 punts necessita, al menys, guanyar un partit dels tres que li queden a domicili (Leganés, Recreativo i Sporting). I les expectatives en aquest punt són molt negatives, perquè el conjunt arlequinat només ha vençut en dos desplaçaments: a la copa contra el Múrcia (2-1) i a la lliga contra el Llagostera. “Quan vaig arribar a aquest equip ja sabia que la situació era molt difícil. Ara estem millor però toca continuar lluitant. El que hem de pensar és en agafar forces i continuar lluitant”, assumeix Mandiá. El tècnic no podrà comptar segur per la propera jornada amb Antonio Hidalgo però necessita recuperar Juan Collantes.

LES REACCIONS

No m'agrada fer números perquè ara tenim la màxima d'intentar sumar a tot arreu
Manuel Gato
atacant del sabadell
Hem de pensar que hem de guanyar tots els partits que queden d'aquí fins al final
Martí Crespí
central del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)