Sabadell

Collantes no s'entrena i és dubte seriós

Sabadell. El màxim golejador arlequinat ni tan sols va trepitjar la gespa perquè encara arrossega problemes en un bessó

La tornada als entrenaments per al Sabadell continua deixant enlaire la recuperació de Juan Collantes de cara al partit de dissabte contra el Leganés. L'extrem gadità continua amb problemes en un bessó i ahir no es va poder entrenar ni en solitari ni amb els companys. No va trepitjar la gespa, fet que dificulta la seva inclusió en la convocatòria i en l'onze del proper partit.

El Sabadell espera recuperar el davanter al llarg d'aquesta setmana perquè s'enfronta amb un dels partits més decisius de la temporada. De fet, ja perden segur un altre dels seus referents: Antonio Hidalgo. El migcampista, que jugava infiltrat, es va ressentir d'uns problemes musculars i, de passada, va provocar la targeta groga que el deixa net de cicle per a les properes jornades. Així que, es recuperi o no, Hidalgo serà baixa per al proper enfrontament. Ahir, com Hidalgo i Collantes, Juanjo tampoc no es va entrenar, un fet ja habitual i poc preocupant per les molèsties que arrossega en un genoll i que, si res no es torça, no li impediran jugar a Leganés.

Els recanvis, aptes

El Sabadell va estar practicant el joc per bandes amb Manuel Gato i Pol Roigé com a principals actius a la banda dreta, on normalment juga Collantes. Mandiá ha apostat per l'alacantí sempre com a recanvi mentre que Roigé la setmana passada ja va tenir els seus minuts. A més, ahir es va entrenar amb el primer equip, l'extrem dret del filial David Jiménez. L'exjugador del Gavà ha marcat aquesta temporada 10 gols en 2.500 minuts i 35 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)