Sabadell

Secundaris a escena

Sabadell. Les baixes de tres referents –Collantes, Juanjo i Hidalgo– obliguen els arlequinats a recórrer a jugadors poc habituals per afrontar un enfrontament vital per a la salvació

Els tres punts no van ser l'única pèrdua que ha tingut el Sabadell aquests últims dies. En la trista setmana arlequinada per la dura derrota –difícil de pair– contra l'Alcorcón han quedat tres actors protagonistes: ni Juanjo Ciércoles ni Hidalgo ni Collantes no van pujar a l'autocar que ahir va dur el Sabadell en direcció a Leganés. A l'extraradi de Madrid s'amaguen els tres punts que els del Vallès, a un partit de sortir del pou, necessiten per compensar tanta derrota a casa. L'oportunitat ja s'ha convertit en una obligació.

Per l'optimista Mandiá –ahir va dir seriosament que l'Alcorcón diumenge passat no li havia creat ni una sola ocasió quan li'n van fer tres com a mínim– tantes baixes no són més que una oportunitat: “Per a qualsevol equip, perdre jugadors de nivell és important, però provarem coses que fins ara no havíem plantejat i que potser ens serviran d'aquí a final de temporada.” El tècnic va amagar les seves opcions, però tot indica que aquesta revolució portarà un central a la posició de mig centre i la inclusió d'algun jugador poc habitual de sortida, sigui Lucas Porcar (d'interior) o Pol Roigé (d'extrem). “No ens fixem en l'edat perquè Agus o Yeray han jugat partits importants amb nosaltres”, diu l'entrenador gallec, que reflexionava sobre Roigé: “Ara ens guiem molt per veure els jugadors il·lusionats, qui ens ho transmeti té un percentatge alt de jugar. Pol et diu amb els ulls que vol jugar.”

Aquesta sèrie de canvis arriben en el pitjor moment per al conjunt arlequinat, que per primera vegada en tres mesos ha encadenat dues derrotes. “Vam començar la setmana tocats perquè els jugadors estan lluitant. Però anem pel bon camí; si no haguéssim competit així, ara mateix no tindríem cap possibilitat de salvar-nos”, deia el tècnic, que tampoc no veu aquest partit com a definitiu: “Això s'acabarà decidint en els últims minuts de l'últim partit de lliga. És important sumar per agafar forces, però encara queda molt.”

El Sabadell se les haurà amb el Leganés, un rival que la setmana passada ja va deixar enllestida la permanència i que ara busca retallar els sis punts que el separen de la promoció d'ascens.

LES REACCIONS

Les oportunitats per jugar la promoció impliquen començar a obtenir punts aquest partit
Asier Garitano
entrenador del leganés
És important perdre jugadors de tant de nivell, però això ens permetrà provar alternatives
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell

Les baixes, almenys, no són greus

El consol per al Sabadell és que les lesions de Juanjo, Hidalgo i Collantes no són pas greus. Collantes continua amb els problemes al bessó que la setmana passada ja li van impedir actuar contra l'Alcorcón. Hidalgo, en canvi, ha fet una setmana de repòs aprofitant que estava sancionat i que en l'últim enfrontament va haver de ser substituït. I Ciércoles no ha pogut suportar aquesta vegada les molèsties al genoll que fa temps que arrossega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.