Territorial

La Jonquera s'imposa al Manresa i acarona la permanència

1a catalana. Els de Xavi Agustí van superar el tercer classificat gràcies a una gran primera meitat i només una carambola pot evitar la salvació

manresa0


la jonquera3


La Jonquera va rebre el tercer classificat, el Manresa, que ha arribat aquesta temporada molt just de forces i està deixant escapar molts punts. Els jonquerencs, necessitats d'una victòria per distanciar-se de la catorzena posició, no van donar cap opció als del Bages i van encarrilar el partit amb una gran primera meitat. Amb la victòria, els de Xavi Agustí tenen més de mitja permanència a la butxaca, ja que només en el cas de no sumar cap punt ni els fronterers ni el Vic, combinat amb un ple de victòries del Molletense, els deixarien en descens a causa d'un triple empat.

El partit d'ahir es va posar de cara ben aviat per als jonquerencs després d'un penal que Sanse va cometre en el 10' i que Teixi va transformar en l'1-0. Pol Compte no va tardar a ampliar l'avantatge quan en el 34' va fer bona una passada de Dani Fernández per fer el 2-0 amb un xut creuat. En el temps de descompte de la primera meitat, Teixi, que va fer un partit brillant, va sentenciar el matx aprofitant un refús de Moreno després d'una falta lateral que no va aconseguir aturar.

En la represa el Manresa va fer quatre canvis de cop i va dominar infructuosament un conjunt local que tampoc no es va conformar amb el resultat i va continuar pressionant molt amunt fins que en els últims minuts els dos
equips ja van abaixar els braços i no hi va haver cap ocasió de perill.

LA JONQUERA: José, Fageda, Edile, Dani Fernández, Mabil (Ferran, 75'), Moñino (Toumani, 72'), Pol Compte, Güell, Teixi (Arjona, 65'), Bassols (Aniol, 79') i Óscar Molina. MANRESA: Moreno, Sanse, Germán Pereira, Noah, Kevin (Ferri, 46'), Lluís Clop (Ribera, 46'), Solernou, Charly Lumbreras (Vicente, 46'), Sergi Soler (Rebollo, 72'), Moha i Balboa (Jhonattan, 46'). GOLS: 1-0 (10') Teixi, de penal. 2-0 (34') Pol Compte. 3-0 (45') Teixi. ÀRBITRE: Rovira Campa. T.G.: Al local Güell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)