Sabadell

Yeray, dues temporades més

Sabadell. El conjunt arlequinat aconsegueix lligar la renovació del de Badia fins al 2017 més un any opcional

Finalment, el Sabadell ha aconseguit tancar la renovació de Yeray Sabariego. El migcampista de Badia del Vallès feia temps que tenia l'acord avançat, però faltava tancar els últims detalls i la confirmació per part del club. D'aquesta manera, Yeray amplia la vinculació amb el conjunt arlequinat dues temporades més, amb una més d'opcional.

Yeray, que és sub-23, tindrà dorsal del filial encara que s'entrenarà amb dinàmica del primer equip, com ja està fent ara. La professionalització del jugador suposa un dispendi d'uns 20.000 euros que l'entitat es vol estalviar. Si l'equip baixa, però, hi haurà un canvi en el contracte del jugador, tot i que aquest serà vigent, com en el cas de Juanjo Ciércoles.

Quarta renovació

Des que s'han intensificat les negociacions per a la renovació, el pivot vallesà ha tingut moltes menys oportunitats. Era el principal recanvi de Juanjo i Antonio Hidalgo, i després d'acumular una sèrie de deu de dotze partits disputats, la seva participació ha baixat fins als dos partits jugats (obligats per les baixes) dels últims nou. La setmana passada, per exemple, amb les lesions de Juanjo i Hidalgo, Mandiá no li va donar ni un sol minut i va apostar per la reconversió de Kiko Olivas (no ho havia fet mai) i per a la inclusió de Porcar.

És la quarta renovació del Sabadell aquest curs i en els propers dies s'ha d'anunciar la de Pol Roigé, en uns termes similars a la de Yeray.

COMPROMÍS

Si l'equip baixa el contracte serà vigent, però amb unes altres condicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)