2a divisió A

La retallada ha de continuar al Mini

2a divisió A. El filial blaugrana rep el Valladolid, candidat a l'ascens, obligat a sumar un altre triomf per seguir creient en la salvació, ara a 4 punts de distància

El Barça B va sumar dissabte al camp del Mirandés tres punts vitals per continuar creient que la permanència encara és possible i avui està obligat a derrotar també el Valladolid al Miniestadi (a les nou) per no fer un pas enrere que podria ser gairebé mortal. No ho tindrà fàcil, però, el conjunt de Jordi Vinyals per continuar apropant-se als llocs de salvació –ara a quatre punts– ja que s'enfronta a un dels candidats a l'ascens. La major necessitat dels blaugrana, que afronten des de fa temps cada partit com una final –el Valladolid té gairebé assegurada la seva participació en el play-off d'ascens i complicat quedar entre els dos primers classificats–, s'ha de fer veure, com recorda també el tècnic de Cardedeu: “Aquesta sí que és una setmana decisiva. Necessitem el màxim de punts en quatre partits. L'hem començat bé però hem de seguir. Necessitàvem una victòria i més fora de casa, això et fa afrontar el pròxim partit amb optimisme i mentalitat positiva.” Vinyals confia a aprofitar la irregularitat recent del Valladolid, que no ha perdut cap dels últims sis partits però només n'ha guanyat tres: “Els últims partits no són com ells voldrien. Aquests equips tenen una obligació de pujar a primera, i tot això acaba pesant molt en equips com el Valladolid. Estan farcits de jugadors de primera i això els exigeix molt.”

Per a aquest transcendental duel, Vinyals recupera tres peces bàsiques com són Gerard Gumbau i Sandro, sancionats la jornada anterior, i Munir, que estava a les ordres de Luis Enrique amb el primer equip. Qui no hi serà és Grimaldo, que es va lesionar a Anduva i es perdrà el que queda de curs per culpa d'un esquinç al turmell esquerre. El valencià se suma a les baixes ja sabudes de Kaptoum, Pol Calvet, Bagnack i Robert Costa. Per la seva banda, Rubi no podrà disposar d'Omar ni d'Álvaro Rubio, baixes per lesió juntament amb Chus Herrero i Alfaro. L'exblaugrana Jeffren, així com Timor i Rueda, sí que han entrat en la convocatòria.

El record de la primera volta

Encara amb Eusebio a la banqueta i en l'últim partit del 2014, el Barça B va encaixar una dolorosa golejada a Zorrilla, la pitjor de la temporada (7-0). Vinyals prefereix treure-hi importància i deixa clar quin és l'objectiu del filial blaugrana una volta després: “Al final tot això sempre et fa mal, però hem de centrar-nos a guanyar i sumar els tres punts, hem de pensar només a guanyar.”

ELS VESTIDORS

Aquesta sí que és una setmana decisiva. Necessitem el màxim de punts en quatre partits. L'hem començat bé però hem de seguir
Necessitàvem un triomf i més fora de casa, i això et fa afrontar el proper duel amb optimisme
Jordi Vinyals
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Cinc blaugrana, premiats per Futbol Draft

X.S.

Com cada any, el comitè tècnic de Futbol Draft, que s'encarrega de la promoció i el suport al futbol de base, ha escollit les futures i presents estrelles del panorama futbolístic estatal, en què figuren cinc jugadors del filial blaugrana: Samper i Munir formen part de l'Onze de Plata, i Grimaldo, Adama i Sandro formen part de l'Onze de Bronze. Els exblaugrana Denis Suárez i Gerard Deulofeu, tots dos cedits al Sevilla, també han estat premiats. El gallec a l'Onze d'Or i el de Riudarenes a l'Onze de Plata. La data de naixement límit per als joves jugadors que s'havien de seleccionar era l'1 de gener del 1994. Virginia Torrecilla i Alexia Putellas també han estat escollides per a l'Onze d'Or del futbol femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)