Sabadell

Bitllet per a la salvació

Sabadell. Els arlequinats no poden ajornar més la victòria, a més, contra un rival que es convertirà en directe si aconsegueixen batre'l. El Tenerife és el pitjor visitant de la categoria

No hi pot haver més excuses. El Sabadell avui necessita la victòria i que no se'n parli més. El triomf seria ideal perquè té dos efectes: recuperar la bona sintonia després de tres partits sense guanyar i atreure un rival, a quatre punts, que passaria a ser directe. La lluita, doncs, deixaria de ser entre cinc i passarien a ser sis els candidats a baixar.

Tot plegat, en una jornada que pot ser molt propícia per al conjunt arlequinat, tot i que els de Mandiá estan centrats en la pròpia lluita –prou feina tenen–, sobretot a l'hora de recuperar sensacions. Per això necessitaran la força dels seus referents, que a hores d'ara encara són una incògnita. A Mandiá li solucionarà el dubte l'entrenament que faran avui al matí per saber si Juanjo Ciércoles i Juan Collantes estan a punt. Sense l'extrem, per exemple, que ja fa tres partits que no juga per culpa d'unes molèsties al genoll, els arlequinats només han estat capaços de marcar un gol en 270 minuts. L'interrogant no ho és tant per a Antonio Hidalgo, que, tal com va explicar ahir l'entrenador, no entrarà en la convocatòria definitiva que donarà avui després de la sessió preparatòria a la Nova Creu Alta.

Alternatives

Per tant, l'onze que pugui posar el tècnic canviarà molt si al final pot disposar de dos jugadors clau. A Mandiá no el va acabar de convèncer l'opció de Kiko Olivas de mig centre, però més per la resistència que oferia el rival que no pas per la manca de recursos del jugador, molt més tècnic que la principal alternativa a Juanjo, Yeray. El badienc, que va renovar abans-d'ahir, ja pot tornar a disposar de minuts.

Al davant tindrà el Tenerife, pitjor equip que el Sabadell a domicili, que ja és dir. Fa set partits que no guanya i a domicili no guanya des del novembre, Raül Agné ha viatjat amb tots els jugadors que té disponibles i avui decidirà qui queda fora de llista. El tècnic del Tenerife té molt clar quina ha de ser la consigna: “Hem de minimitzar les errades contra un rival que està molt necessitat i té futbolistes importants, com ara Aníbal.” Mandiá, per la seva banda, vol esperonar els seus homes: “Ens hi juguem molt, tenim possibilitats [de permanència] i ara el que hem de fer és anar a totes fins al final.”

LES REACCIONS

Ens hi juguem molt, tenim possibilitats [de salvació] i hem d'anar a totes fins al final
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Hem de minimitzar les errades contra un rival que està molt necessitat i té homes importants
Raül Agné
entrenador del tenerife

Longás s'entrena però no jugarà

Antonio Longás està intensificant el seu nivell d'entrenaments i ja s'albira la seva recuperació. El migcampista aragonès, que va ser operat d'una lesió al cartílag ara fa vuit mesos (la recuperació havia de durar-ne tres), està exercitant-se amb els seus companys, tot i que encara no té l'alta mèdica definitiva. “Aquesta setmana encara no, ni de bon tros. Però la que ve potser ja podrem veure'l”, va dir ahir Mandiá, que per al partit d'avui també té la baixa d'Hidalgo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)