Sabadell

Menys vida cada vegada

Sabadell. Els arlequinats engeguen a rodar la millor oportunitat per obrir, al seu favor, la salvació i el públic ja es rendeix: demana dimissions i crida “mercenaris” als seus jugadors

tenerife3


sabadell1


No està tot perdut. El pèssim nivell de la categoria permet encara que el Sabadell estigui a un partit de l'Osasuna, rival en l'última jornada i que dimarts també va perdre. Però la gent ahir a la Creu Alta es va rendir, l'afició va carregar contra els jugadors als quals fins ara havia donat suport incondicionalment, el sector més animós va demanar la dimissió del director esportiu i tot plegat va tenir un aroma a drama difícil de pair quan una entitat s'hi juga la vida.

Ahir va haver-hi un resultat voluminós en contra del Sabadell i força injustícia en un equip que va estar sobre del camp millor que el Tenerife. Però els visitants van fer tres gols en tres ocasions i van enfonsar el conjunt arlequinat, que va desaprofitar una oportunitat valuosa d'implicar un altre equip en la lluita i d'anar amb la moral alta en les tres finals que queden.

Bon joc, poques ocasions

A Mandiá li va agradar Olivas contra el Leganés i el va tornar a col·locar de mig centre i va col·locar Juanjo, ja recuperat, més avançat. El que semblava un onze molt defensiu (amb sis jugadors defensius i amb poca arribada) va ser un conservador de la possessió excels.

Però Mandiá, tossut a renunciar a atacar amb molts homes, va alinear pocs homes d'atac i els arlequinats van tenir molt la pilota però poques incursions a l'àrea del conjunt d'Agné. Com sol ser habitual, va començar trobant espais a la banda dreta, on Eguaras, canviant el joc, trobava facilitats per donarla pilota a Cristian i Collantes. D'això va venir el primer xut de l'extrem gadità, que va rebutjar amb dificultats Dani. Però el primer a colpejar va ser el Tenerife, en una obstrucció que l'àrbitre va assenyalar en contra de Martí Crespí i que després d'una sèrie de rebutjos en el servei de falta, Carlos Ruiz, des de l'àrea petita va marcar gol. Al Tenerife no li va servir de gaire la pressió inicial desplegada a camp contrari perquè no va recuperar pilotes, però, en canvi, va ser qui va encertar de cara a la porteria rival.

Els arlequinats continuaven amb el domini de la pilota, tot i que una mica caòtics posicionalment, fet que els servia per acabar, amb poc encert, totes les jugades. Però l'eficiència ahir va estar de cara del conjunt visitant, que en la segona jugada de perill va fer el segon gràcies a un xut ras de Suso Santana. A partir d'aquí, l'equip es va bloquejar, havia deixat la fluïdesa i li costava passar la pilota per la tensió. I, de la mateixa manera que van arribar els dos primers gols, amb una barreja d'error individual i fortuna, va arribar el tercer. Suso Santana va fer el doblet en un xut que va tocar les cames d'un central i que va superar Nauzet per baix.

Res a fer

I a partir d'aquí, el xàfec. El públic va acomiadar la primera part amb una esbroncada històrica: no només els jugadors en tenien prou amb el resultat, si no que van haver d'aguantar l'esbroncada del seu públic, que, retirant-li el suport, va semblar donar per acabada l'estada dels vallesans en el futbol professional.

Perquè en la segona part es va demostrar que els jugadors, al menys, hi creuen. Per la mateixa dinàmica del partit, el Sabadell es va bolcar i el Tenerife es va defensar deixant els seus dos puntes despenjats. Hi va ajudar també el fet que Mandiá canviés un central (Crespí) per un davanter (Benja) i que Pol Roigé substituís un tocat físicament Collantes. D'aquesta manera, va encadenar un parell d'accions de mèrit en les quals Aníbal, amb una tisora, i Benja, de cap, haguessin pogut marcar.

Però a banda d'aquesta embranzida inicial, tot just sortir dels vestidors, i ajudat pel fet que els vallesans van molt justets de forces en el tram final de curs, no va passar gaire més cosa fins al final. Els visitants es van apuntar a la festa de perdre temps i els canvis van aturar el joc encara més. Els arlequinats no van renunciar en cap moment i fins i tot el gol de Benja, quan faltaven cinc minuts, els va donar forces per continuar. Van encertar massa tard.

EL PRIMER TEMPS

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Carlos Hernández, Crespí (Benja, 46'), Clerc; Kiko Olivas, Ciércoles, Eguaras;Collantes (Roigé, 55'), Aníbal i Sotan (Marquitos, 76'). TENERIFE: Dani; Moyano, Hugo Álvarez, Carlos Ruiz, Cámara; Suso (Omar, 76'), Aitor Sanz, Vitolo, Cristo Martín (Jorge, 66'); Ifrán (Aridane, 90') i Maxi. GOLS: 0-1 (13') Carlos Ruiz. 0-2 (21') Suso Santana. 0-3 (41') Suso Santana. 1-3 (85') Benja. ÀRBITRE: Valdés Aller (lleonès). T.G.: Als locals Eguaras, Kiko Olivas, Roigé i Juanjo; als visitants Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Suso Santana i Dani. PÚBLIC: 3.208 espectadors a la Nova Creu Alta.

ESBRONCADA

El Sabadell va tenir molt la pilota, però va encaixar tres gols en tres ocasions

EL SEGON TEMPS

El públic, al descans, va cridar contra els seus jugadors
Els vallesans hi van creure fins i tot després que Benja retallés distàncies (85')

Concentració extraordinària en un hotel

Mandiá ja va avisar abans de l'enfrontament que era un partit cabdal per a les aspiracions del Sabadell, i per això va variar la rutina abans del partit. El tècnic va concentrar tots els seus jugadors i el cos tècnic a l'hotel Urpí, de manera extraordinària, ja que normalment la convocatòria, en els partits que juguen a casa, la fan directament a l'estadi una hora i mitja abans del partit. Ahir, els jugadors, després de l'entrenament del matí ,en què el tècnic va donar la llista definitiva amb els descartats Hidalgo (lesionat) i Javi Hervás, van fer cap al barri de la Creu Alta i es van concentrar a l'hotel, on van dinar junts i van fer la sessió de vídeo prèvia a l'enfrontament. Avui al matí, hi haurà sessió de recuperació i divendres al matí viatjaran en TAV cap a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)