2a divisió A

“Tenen una parella atacant d'alt nivell”

Alberto Ortiz ‘Tito' Migcampista del Llagostera

Quan a Tito se li pregunta pels principals perills del Girona, el migcampista ho té clar: “Mata i Sandaza són dos puntes d'altíssim nivell. Després de Rubén Castro i Jorge Molina [del Betis] per mi la del Girona és la segona parella d'atacants més perillosa de la lliga.” Així, doncs, el migcentre dels de la Costa Brava veu en la solidesa defensiva el primer pas per treure alguna cosa de profit de Montilivi: “La prioritat és deixar la porteria a zero. Si ho aconseguim, segur que aprofitarem alguna de les dues o tres ocasions clares de gol que generem cada partit.”

Tito, que ha viscut a les files del Llagostera moltes batalles, també apunta que els duels amb pressió els agraden: “Ens van bé i crec que el Girona té més pressió que nosaltres per guanyar. Si van passant els minuts i el marcador no es mou o és molt ajustat, el temps jugarà a favor nostre.”

Amics i rivals

Tito, que no va jugar contra l'Albacete per sanció, es trobarà al camp amb futbolistes amb qui va compartir no només equip sinó posició, com Granell i Eloi. “A Llagostera hi hem passat jugadors molt professionals i tots hem seguit el nostre camí: Eloi va arribar a 2a A amb el Girona, Granell va anar a Cadis i el Prat i jo em vaig quedar. Són bons amics però un cop l'àrbitre xiuli deixarem l'amistat aparcada i intentarem guanyar un partit que és molt important”, remarca Tito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)