Sabadell

L'enèsima oportunitat

Sabadell. Els vallesans conserven l'esperança de la salvació, que depèn de mantenir la distància de tres punts amb l'Osasuna i que el Racing no reaccioni; guanyar avui ho facilitaria

En qualsevol temporada anterior, tenir 37 punts a aquestes altures hauria significat estar desnonat, cuer o sense possibilitats de salvació matemàtiques. Però en aquesta lliga de mínims (econòmics, qualitatius i quantitatius), els 37 a la jornada 39 conserven una esperança notable per salvar-se. L'Osasuna, el Racing, el Barça B i el Recreativo ho han fet tan malament que el Sabadell, només capaç de reaccionar a còpia d'empats, és el tercer, de cinc equips, que millor ho té.

Ara ha de deixar de temptar la sort. L'objectiu és mantenir els tres punts de diferència respecte a l'Osasuna i que siguin els navarresos qui ocupin la gloriosa –sembla mentida– divuitena posició fins a l'última jornada. Allà, la Nova Creu Alta espera un matx d'aquells que allibera llits als hospitals.

Una de dues

Per arribar a aquest punt, els arlequinats necessiten que es compleixi, com a mínim, una de dues opcions. Que els rivals continuïn perdent (gens descartable veient el panorama) o començar a guanyar algun partit (no estaria malament fer-ho de tant en tant). I el d'avui contra el Recre a Huelva pot ser important, primer per posar fi a la ratxa de quatre seguits sense vèncer, segon per matar del tot un rival que encara s'ho creu i tercer perquè la setmana que ve s'ha de viatjar a El Molinón. “No s'han de fer gaires comptes perquè queden tres partits. Hem de pensar que ja no ens queda més marge per fallar i anar a guanyar el partit”, deia Benja. “La nostra obligació és aixecar-nos de seguida. Ens hem de connectar ràpid i el millor és que tenim un partit immediatament”, explica Mandiá. La part negativa d'haver tingut un partit entre setmana són les incògnites sobre l'estat físic de dos jugadors importants: Juanjo i Ciércoles. L'extrem va sortir del camp contra el Tenerife en el minut 55 perquè arrossegava la lesió al genoll però en canvi sí que està entre els divuit disponibles. Juanjo també, però no Hidalgo, que no s'ha recuperat a temps. A Longás se l'espera la setmana vinent.

El Recre arriba després de frenar, dimecres contra el Leganés, una ratxa de sis matxs consecutius perdent. Els andalusos tenen la important baixa de Jesús Vázquez.

LES REACCIONS

Ho veiem d'una altra forma. Estàvem morts però ara tenim alguna possibilitat i hi deixarem la pell
José Domínguez
entrenador del recreativo
No hem de fer gaires més comptes perquè ja no ens queda marge d'error
Benja Martínez
davanter del sabadell

“Imprescindible completar l'ampliació”

Ahir es va celebrar l'acte de renovació de Yeray –signa per dos anys més un d'opcional segons els partits jugats–, en què el vicepresident Ignasi Lúquez va parlar sobre el futur del club: “Em preocupa molt el tema econòmic perquè és imprescindible fer l'ampliació de capital. Si no, no podrem fer net ni complir els compromisos actuals ni del passat.” En cas de salvació l'equip hauria de complir unes ràtios econòmiques exigides per la Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)