Territorial

El Farners i el Vic firmen l'empat

1a catalana. Els dos conjunts van materialitzar la permanència

vic0


FARNERS0


Tant el Farners com el Vic en feien prou amb un empat per garantir la permanència i assegurar la seva presència a primera catalana una temporada més, de manera que van saltar al camp amb més ganes de no encaixar cap gol que de fer-ne. Al final, tot i que els selvatans van disposar d'alguna gran ocasió per obrir el marcador i emportar-se els tres punts, el marcador no es va moure i els dos equips van acabar signant un empat sense gols que els deixava a tots contents.

Des del xiulet inicial els dos equips van intentar tenir el partit controlat, mantenint les possessions tan llargues com fos possible i sense córrer el risc de perdre la pilota al mig del camp per donar ocasions de contraatac al rival. De fet, el Vic, no es va acostar amb perill a la porteria de Bartrina en tot el partit. El Farners, en canvi, va poder obrir el marcador en dos xuts llunyans. El primer, de Pitu Riart, en el 30', el va aturar Frank; i el segon, de Riki Solà, va fregar el travesser (47').

FARNERS: Bartrina, Varese (Massegú, 65'), Pitu Riart, Giró, Joel (Óscar Fernández, 46'), Carbó (Da Costa, 46'), Criado, Pau Gusó, Gerard Muñoz, Sosseh (Soto, 46') i Riki Solà. VIC: Frank, Litus, Àlex, Guillem (Gil, 46'), Raul, Isma (Alejandro, 46'), Toneu, Joan, Rodri (Roca, 46'), Puigdesens i Salas. ÀRBITRE: Piñol Bautista. T.G.: cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)