Territorial

L'Espanyol diu adéu en un final cruel

Copa juvenil. En sis minuts el València va sentenciar l'eliminatòria amb tres gols

ESPANYOL0

VALÈNCIA 3

VALÈNCIA: Sivera, Luismi (Borja, 60'), Álex López (Rafa Mir, 69'), Jiménez, Álvaro, Carlos Soler (Pérez, 79'), Gómez, Maiki, Zarzo, Fran Villalba (Mariano, 87') i Genís. ESPANYOL: Chus, Soria, Aarón, Iago, Lluís, Álex López, Melendo, Roca (Eric Gracia, 77'), Gual (Rivas, 60'), Campuzano i Sarmiento (Rivas, 71'). GOLS: 1-0 (71') Maiki. 2-0 (76') Fran Villalba. 3-0 (77') Borja. ÀRBITRE: Iván Caparrós. COMENTARI: L'Espanyol va caure eliminat de la copa en la primera ocasió en una derrota molt dura contra el València, posant punt final a la temporada. En la primera meitat els locals van tenir el control de la pilota, però a mesura que avançaven els minuts els blanc-i-blaus van equilibrar el partit. Ja en la represa, quan faltaven 18 minuts, Maiki va connectar un xut impressionant des de la frontal per fer l'1-0 que empatava l'eliminatòria. Sense temps de reaccionar, primer Fra, gràcies a un xut que va rebotar en un defensa, i després Borja, amb una vaselina impecable, van establir el 3-0, un cop per a les aspiracions dels de Gallego, que esperaven guanyar el títol. Avui, la Damm intentarà passar contra el Màlaga, amb 2-2 a l'anada.