La Jonquera s'endú el triomf de Sants en un final de partit boig

1a catalana. Els fronterers seguiran un any més a primera catalana, però sense Xavi Agustí

la jonquera3

sants2

SANTS: Carles, Freixi (Navarro, 68'), Alberto, Aleix, Gala (Guille, 59'), Fabregat, Samu, Pau, Felip, Molina i Fran. LA JONQUERA: Lobato, Fageda, Edile (Pujol, 39'), Dani (Mabil, 46'), Toumani (Joanmiquel, 72'), Moñino, Pol Compte, Teixidor, Bassols i Arjona. GOLS:
1-0 (6') Aleix. 1-1 (22') Bassols. 1-2 (52') Teixidor. 2-2 (57') Felip. 2-3 (89') Pol Compte, de penal. ÀRBITRE: Fernández García. T.G.: Als locals Aleix, Gala i Felip i als visitants Pujol, Mabil i Toumani. T.V.: Directa al visitant Teixidor (79') i per dues grogues al local Fabregat (89') i al visitant Fageda (79'). COMENTARI: La Jonquera ha certificat aquesta setmana la permanència a primera catalana i amb la victòria d'ahir a Barcelona el conjunt fronterer ha escalat fins a la novena posició amb 46 punts. Tot i la salvació, però, el tècnic Xavi Agustí va disputar ahir l'últim partit a domicili com a entrenador de la Jonquera, ja que el tècnic va anunciar que abandonarà la banqueta fronterera al final de temporada per motius personals. Ahir, en un mal partit, els seus homes van acabar aconseguint la victòria tot i encaixar un gol en els minuts inicials (6'). Bassols i Teixi van capgirar el marcador, però el Sants va empatar al 57' i va disposar d'un penal per fer el 3-2. Els barcelonins van errar la pena màxima i a l'últim minut, un penal a favor de la Jonquera transformat per Compte va decidir el partit.