2a divisió A

La força local contra la pilota aturada

1'
Pitu pot connectar un xut net des de la frontal que Becerra atura sense problemes.

8'

Sandaza envia una pilota al pal amb un llançament des de la frontal.

15'

Imaz aprofita el rebuig d'una falta i des de la frontal connecta una volea alta.

20'

Eloi condueix un contraatac que acaba amb un xut que René rebutja a córner.

29'

Imaz controla al segon pal una centrada de Querol però el xut li surt alt.

32'

Volea de Juncà des de la frontal després d'un córner; René bloca amb seguretat.

35'

Cifu torna a engaltar una pilota des de la frontal provinent d'un rebuig de córner i René torna a rebutjar.

36'

Xut de Granell des de la frontal que bota a terra i està a punt de sorprendre René.

50'

Control de Sandaza a l'interior de l'àrea on, amb poc angle, aconsegueix treure un xut que surt massa alt.

51'

Mata guanya la posició a Alcalá, i quan el davanter gironí gairebé supera René, cau. El col·legiat l'amonesta per haver simulat penal.

56'

Falta que comet Lejeune a la frontal de l'àrea gironina . Alcalá busca la potència i la pilota acaba a la barrera.

70'

Mata guanya molt bé la posició entre els dos centrals del Llagostera però connecta un xut alt a pocs metres de la porteria de René.

73'

Bona mà de René per aturar una pilota que Felipe volia enviar a l'escaire amb un xut des de la frontal.

75' 1-0.

Sandaza es refà d'una primera rematada fallida a l'interior de l'àrea i aconsegueix enviar la pilota lluny de l'abast de René fent pujar el primer gol del partit.

86'

Felipe controla una pilota a la zona de tres quarts, arrenca la carrera per encarar a René però l'últim toc li queda llarg.

91'

Falta lateral que provoca Perea i executa Pitu. La defensa del Girona, molt atenta, rebutja amb contundència.