2a divisió A

“Ens han exigit molt en defensa”

Lluís Carrillo Entrenador del Llagostera

Les estadístiques del derbi demostraven que el Girona va fer treballar d'allò més René, i el tècnic llagosterenc també va explicar que el seu equip havia tingut més feina a defensar que no pas a generar accions de perill. “Ens han plantejat un partit molt intens, molt dur físicament. Crec que hem tingut un bon nivell al darrere, ja que el Girona ens ha exigit molt en defensa. Això ha provocat que ens costés arribar a dalt”, va explicar el tècnic llagosterenc, que també va destacar els mèrits del que considera un dels millors equips de la categoria: “No seré jo qui descobrirà les qualitats del Girona. Són els segons classificats per alguna cosa i nosaltres hem estat vius en el partit fins al final. Volíem treure alguna cosa positiva de Montilivi, però al final no ha pogut ser”, va comentar l'entrenador dels blaugrana, que contra el Girona va recuperar un onze titular amb peces molt més habituals d'entrada i que va acabar jugant amb fins a cinc jugadors d'atac.

Carrillo també va valorar la sorprenent presència de Lejeune a les files del rival: “D'entrada, sí que ens ha sorprès, ja que teníem constància de la lesió que es va fer la setmana passada. Després, ja no, perquè hem analitzat tot el curs el Girona amb ell al camp i sabíem les seves característiques.”

El somni s'escapa

Encara sense saber el resultat definitiu del Saragossa, Carrillo ja va donar per perdut el tren de la fase d'ascens. Com la resta de la plantilla, l'entrenador del Llagostera també apuntava a l'ensopegada a casa contra l'Albacete com a punt d'inflexió per aconseguir aquest objectiu: “Va ser un pas enrere important. Vam desaprofitar una gran ocasió per enganxar-nos al sisè, i arribar a Montilivi amb l'handicap de no poder fallar era complicat. Ara, toca competir al màxim fins al final.”

Lluís Carrillo va valorar la situació del seu veí futbolístic, un Girona que va embalat cap a la primera divisió: “Han fet un nou pas endavant. Estan en una gran dinàmica.”

QÜESTIÓ DE RATXES

“El Girona és un gran equip i, a més, està en una gran dinàmica. Té l'ascens a prop”

SENSE PREMI

“Hem fet un bon treball en defensa i hem estat vius en el partit fins a l'últim minut”

ÚLTIM TREN

“La derrota a casa ens ho va complicar molt i ens hem quedat sense possibilitats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)