Sabadell

Una davallada definitiva

Sabadell. Quan ja havien aconseguit sortir del descens, els vallesans han encadenat una ratxa d'un punt de quinze disputats que els ha dut a segona B

Sortir de la cua de la classificació i treure el cap de la zona en vermell era el principal objectiu que s'havia plantejat Juan Carlos Mandiá en la seva arribada a mitjan de febrer. Quan el Sabadell ho va fer ara fa un mes, es van fer il·lusions perquè, a més, era l'equip que més bon calendari tenia dels cinc que optaven a la permanència. Però, tot i que els rivals han perdut un munt de punts pel camí, als arlequinats els ha condemnat una última ratxa d'un punt en els últims cinc partits.

“És clar que en els últims partits, quan més necessitàvem els punts per no desenganxar-nos almenys de la lluita, no hem estat bé”, reconeixia l'extrem Marcos García. “Ha estat una setmana trista perquè la derrota contra el Tenerife ja va ser un cop, i la de Huelva ha estat un altre”, deia el lateral Carlos Clerc. En aquests últims cinc partits, les baixes han afectat especialment l'equip, ja que no ha pogut disposar del capità Hidalgo (32 partits aquesta temporada) ni de Juan Collantes. Tot plegat ha obligat a Mandiá a fer invents –Olivas, de mig centre– que no han sortit bé. “A més teníem Juanjo tocat i volia protegir-lo posant Olivas al pivot”, explicava el tècnic gallec, que no va voler apostar per Yeray.

Collantes, lesionat

Per al partit contra el Recreativo, Juan Carlos Mandiá va repetir la mateixa convocatòria que contra el Tenerife dimecres. I aquesta va incloure Juan Collantes, que finalment no va poder jugar perquè encara estava lesionat. “Teníem l'esperança de poder fer-lo jugar, però en l'entrenament previ [el van fer divendres a Huelva] ens va dir que no podia”, explicava Mandiá. Collantes ha jugat només 54 minuts en els últims cinc partits per culpa d'una lesió en un bessó.

LES REACCIONS

Ha estat una setmana trista perquè eren dos partits clau i no els hem guanyat
Carlos Clerc
lateral del sabadell
En els últims partits, quan més ho necessitàvem per no desenganxar-nos, no hem estat gens bé
Marquitos
extrem del sabadell

Les matemàtiques donen possibilitats

Dues jornades abans del final, el descens del Sabadell encara no és un fet tot i que les possibilitats depenen d'una carambola molt improbable. En primer lloc, perquè els arlequinats necessiten guanyar-ho tot (a El Molinón contra l'Sporting jugant-se l'ascens i a casa contra l'Osasuna) i que l'Osasuna perdi o empati contra el Recre la jornada vinent. A més, els andalusos no han de guanyar el Barça B i el Racing ha de fer un punt de sis 6 com a molt contra la Ponferradina i l'Albacete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)