2a divisió A

El millor pressupost, el millor equip

Cap a primera. El Betis va començar el curs amb una plantilla valorada en 14 milions d'euros, gairebé el doble que la dels seus perseguidors

Amb més dificultats del que es podia pensar al principi, el Betis va lligar l'ascens de categoria i tornarà a primera un any després d'haver baixat. El conjunt sevillà era el gran favorit abans de començar ja que doblava en el límit salarial per la plantilla els seus perseguidors. Els 14 milions que tenia al principi, ampliats després a mitja temporada amb els fitxatges d'hivern, han pesat massa en els rivals, que no han tingut resposta.

Pepe Mel va ser qui va calmar les aigües d'un equip que, fins a la seva arribada, només havia trepitjat el lideratge en una jornada. Amb Julio Velázquez a l'inici l'equip va mostrar molts dubtes i en diverses jornades va estar fora de l'ascens. Finalment, l'aportació de Rubén Castro (32 gols) i Jorge Molina (19) ha fet decantar la balança en una lliga fragmentada i caracteritzada per la baixada de rendiment d'equips que havien de donar guerra fins al final, com ara el Las Palmas o el Valladolid. Diumenge podria ser proclamat campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)