2a divisió A

La salvació, una quimera

Sabadell i Barça B. Els dos catalans de la part baixa són, dues jornades abans del final, els que menys possibilitats tenen de conservar la categoria. Diumenge, el descens podria ser matemàtic per als dos

El Sabadell i el Barça B són, dues jornades abans que s'acabi la lliga, els dos pitjors equips de segona A. Les respectives ratxes que encara arrosseguen han dinamitat les seves possibilitats fins al punt que la permanència penja d'un fil. I es pot trencar aquesta mateixa setmana si no es conjuren els astres.

El duel directe contra l'Osasuna de l'última jornada hauria estat clau per al Sabadell si hagués complert en una de les darreres jornades. Ara necessita guanyar els dos últims partits (el proper és a El Molinón, contra l'Sporting, que es juga l'ascens directe) i que el Racing i l'Osasuna patinin. “Lluitarem fins al final i no abaixarem la guàrdia. Hem de ser professionals i intentar-ho, perquè és la nostra obligació. Si ens podem il·lusionar, millor; i si no, és la nostra obligació”, explicava Mandiá: “Prepararem el partit a El Molinón de la millor manera possible.”

El cuer Barça B ho té encara més difícil que el conjunt arlequinat. Necessita que ni l'Osasuna ni el Racing guanyin cap dels dos partits que queden fins a final de curs. A hores d'ara, no se sap què és més difícil si les derrotes d'aquests dos conjunts o que els blaugrana facin el que no han fet en la lliga des de la jornada, guanyar dos partits consecutius. “Hem de sumar els sis punts tot i que les possibilitats ara són menors, però els equips rivals ens continuen donant vida”, diu l'entrenador Vinyals: “L'únic equip que és diferent a la resta som nosaltres i a tot arreu sempre n'hi ha un que se salva quan ningú no dóna ni un duro per ells”, afegeix el tècnic.

LES REACCIONS

Ho hem d'intentar. Si podem il·lusionar-nos millor, però si no, és la nostra obligació
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Nosaltres som un equip diferent. I a tot arreu hi ha un equip que se salva quan ningú hi creu
Jordi Vinyals
entrenador del barça b
Combinacions
El Sabadell se salvarà si guanya els dos propers partits i...
...el Racing suma, com a màxim, 1 punt de 6 i...
...l'Osasuna suma, com a màxim, 1 punts de 6 i...
...el Recreativo suma, com a màxim, 4 de 6.
Empats a 43 punts
.- Amb l'Osasuna: se salva el Sabadell tenint en compte que els vallesans els han de guanyar en l'última jornada. - Amb el Racing: se salva el Racing. - Amb l'Osasuna i el Racing: se salva el Racing. - El Recre no hi pot arribar, matemàticament. O es queda curt o es passa.
El Barça B se salvarà si guanya els dos propers partits i...
...el Sabadell suma, com a màxim, 4 punts de 6 i...
...l'Osasuna i el Racing perden el dos partits que els queden.
Empats a 42 punts
- Amb el Racing: se salva el Racing. - Amb l'Osasuna: se salva l'Osasuna. - El Recre no pot arribar ja que hi ha un enfrontament directe d'aquí a dues setmanes. - El Sabadell no hi pot arribar matemàticament. O es queda curt o es passa.
Partits
Jornada 41
Sporting (3r)-Sabadell Barça B -Leganés (12è) Osasuna-Recreativo Racing-Ponferradina (7è)
Jornada 42
Sabadell-Osasuna Recreativo-Barça B Albacete-Racing
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)