Sabadell

Volen un home de la casa

Sabadell. Javi Pérez, director esportiu de la base arlequinada, agrada per ocupar la secretaria tècnica el curs vinent. La incertesa sobre la regència del club, però, no permet fer moviments

El Sabadell no té més remei, per no enganxar-se els dits, que començar a planificar el seu futur més immediat. Ja fa temps que l'entitat arlequinada ho ha entès lligant Juanjo i Yeray, però també en els despatxos. És per això que el conjunt arlequinat ja ha temptejat la possibilitat que Javi Pérez sigui la temporada vinent l'encarregat de la secretaria tècnica del club i qui configuri la plantilla per a la temporada vinent.

De fet, l'entitat ja ha renovat l'exdirector esportiu del Junior de Sant Cugat per continuar sent director tècnic de la base amb la possibilitat que dugui les regnes del primer equip en cas que no se salvi la categoria, cosa que pot passar demà mateix. Tot i això, segons fonts consultades, no hi ha una clàusula automàtica que li permeti ser el secretari tècnic del primer equip en cas de descens. La incertesa sobre el futur de Keisuke Sakamoto –no se sap si continuarà al capdavant de l'entitat– no permet que a hores d'ara es pugui hipotecar una figura tan important com la del confeccionador de la plantilla.

Com que a hores d'ara tothom ja s'està movent de cara a la temporada 2015/16, Pérez sí que està ajudant a fer alguns moviments, com per exemple la renovació de Pol Roigé. Entre ell i José Antonio Gordillo ja van deixar encarrilada la continuïtat de l'atacant, que tindrà fitxa del primer equip, però ha estat Javi Pérez qui ha donat l'última empenta a aquesta negociació. De fet, només falta que el club digui que és oficial perquè es confirmi la renovació de l'atacant del filial, ja que totes les parts han acordat les condicions.

L'opció Mandiá-Gordillo

El Sabadell havia pensat també en la possibilitat que l'entrenador, Juan Carlos Mandiá, i el director esportiu, José Antonio Gordillo, continuessin al club en cas que l'equip es mantingués a segona A. Van ser unes converses quan l'equip estava en el millor moment, després del partit contra el Racing de Santander en què els arlequinats van sortir de les brases. Així ho va reconèixer el tècnic gallec ahir. “Vaig tenir un dinar molt agradable amb Ignasi [Lúquez] i Toni [Reguant], i em van dir que estaven contents perquè veien que els jugadors estaven competint a un gran nivell i que els nanos del planter s'estaven sentint partícips”, explica el preparador. “Si ens salvàvem, ells veien la possibilitat que jo estigués dins d'aquest projecte, però jo entenc que el futbol sempre és així. Una idea és una idea i temps després pot variar, perquè poden aparèixer noves situacions. M'ho vaig prendre com una situació normal en el món del futbol”, afegeix.

José Antonio Gordillo no renovarà el seu contracte

El 30 de juny s'acaba la vinculació de José Antonio Gordillo i el Sabadell, i cap de les dues parts té intenció de renovar-lo. Amb l'equip pràcticament a segona B, tant el club com el director esportiu consideren que han de tancar aquesta etapa d'any i mig, convulsa i caracteritzada per les dificultats econòmiques per confeccionar la plantilla.

Gordillo va arribar l'any passat a la disciplina del Sabadell a mitja temporada després de l'adéu de Xavi Roca. El director esportiu va confiar en Miquel Olmo el curs passat, però el va destituir la temporada següent. Gordillo ha hagut de fer front a una retallada del 33% del pressupost i només ha pogut signar jugadors cedits, pel mínim salarial (60.000 euros) o fins i tot per sota del mínim. L'equip, afectat per les lesions, a més, no se n'ha sortit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)