2a divisió A

Una exhibició del Lloret

1a catalana. Els d'Edu Urdiales van passar per sobre del Farners

farners0


Lloret8


Tant el Lloret com el Farners arribaven a l'última jornada del curs sense cap més objectiu que aconseguir tres punts per assolir la millor classificació possible. Els locals, però, davant la seva afició i el dia del comiat d'Àlex Bertran després de nou anys com a jugador, van mostrar la seva millor versió per golejar contundentment el Farners.

El partit va començar igualat, però a partir del minut 16 els d'Edu Urdiales van mostrar la seva millor versió davant un Farners massa passiu. Els locals van aconseguir fer quatre gols en nomes set minuts, entre el 16' i el 23'. Miquel Àngel Muñoz va intentar fer reaccionar el seu equip amb quatre canvis en la primera meitat, però ja era massa tard i el Farners va acabar abaixant els braços de manera definitiva quan Peke, abans del descans, va fer el cinquè del Lloret (44'). En la segona meitat, entre Peke i Peti, que va fer, de xilena, el millor gol de la tarda, van acabar de rubricar un resultat escandalós.

LLORET: Prado, Pere (Marc Soler, 46'), Poderoso, Lobo, Àlex Bertran (Edrissa, 69'), Aparicio (Adrian, 63'), Ángel, Agi (Isaac, 57'), Peti, Narcís (Vadó, 51') i Peke. FARNERS: Alejandro, Óscar, Massegú, Gusó, Sosseh (Criado, 25'), Carbó (Da Costa, 25'), Soto, Yoel, Giró (Varese, 32'), García (Gerard Muñoz, 25') i Dembo. GOLS: 1-0 (16') Narcís, 2-0 (17') Aparicio, 3-0 (20') Agi, 4-0 (23') Ángel. 5-0 (44') Peke, 6-0 (55') Peti, 7-0 (68') Peke. 8-0 (85') Peti. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: als locals Àlex Bertran i Poderoso; i al visitant Criado.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)