Territorial

S'acomiaden amb una victòria

Banyoles. Els d'Àxel Vizuete superen el Tecnofutbol en l'últim partit dels banyolins abans de perdre la categoria

tecnofutbol2

banyoles4

El Banyoles es va acomiadar ahir de la seva afició amb una victòria contra el Tecnofutbol en un partit d'equips que la temporada que ve jugaran a la segona catalana. Els banyolins, sense cap pressió, van oferir un dels seus millors partits de la temporada.

Els d'Àxel Vizuete van arrancar amb molta empenta i ja en minut 2 es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Rama de vaselina. Tot i el domini dels locals, el Tecnofutbol va treure profit dels contraatacs i va capgirar el marcador amb dos gols en tres minuts. Primer, César va empatar el matx amb un xut creuat i, després, Fabià va avançar el Tecnofutbol aprofitant una errada defensiva. El Banyoles va reaccionar ràpid i Ferran va empatar en el 28' amb un bon xut.

En la segona meitat, el Banyoles va mantenir el control del partit i va sentenciar el matx en els últims quinze minuts. Rama, des de l'interior de l'àrea, i Guilana, amb un xut creuat, van acabar de firmar el 4-2 definitiu que tanca la temporada.

BANYOLES: Gallego (Herrera, 88'), Vila, Gómez, Ferran, Facund, Ignasi (Ibrahim, 88'), Rama, Corbalan (Gispert, 73'), Adrià (Guilana, 64'), Bayot, Pau (Barceló, 64'). TECNOFUTBOL: Iñaki, Franco, Balde, Sebas (Oyonate, 80'), Cesar, Matas (Marc, 64'), Fabià, Jesús (Sola, 46'), Josep, Evans (Carlos, 46') i Lucas (Pepe, 64'). GOLS: 1-0 (2') Rama. 1-1 (19') César. 1-2 (21') Fabià. 2-2 (28') Ferran. 3-2 (76') Rama. 4-2 (88') Guilana. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: als locals Bayot i Pau; i als visitants Sola i Franco. PÚBLIC: 374 espectadors.