Sabadell

Tornen a cedir al final

Copa juvenil. La Damm resisteix amb un home menys durant 20 minuts però deixa escapar un avantatge de 0-1 al camp del Rayo en els últims instants, quan havia tornat la igualtat numèrica

damm1

rayo2

Li va passar contra el Màlaga en els vuitens i li va tornar a passar ahir contra el Rayo en els quarts de final. Aquella vegada se'n va sortir a casa i ho haurà de tornar a repetir, perquè la Damm va marxar una vegada més de l'anada amb sensacions amargues. El conjunt de Cristóbal Parralo, després d'una primera meitat molt intensa en què va perdonar el 0-1, va aconseguir avançar-se jugant amb deu homes. Però va tornar la igualtat per l'expulsió del porter local, i en dos minuts el conjunt madrileny va capgirar el resultat quan s'albirava el final de l'enfrontament.

El partit dels cervesers va ser espectacular, sense fissures al darrere i pocs riscos. El primer temps, ple de nerviosisme i de tensió, va deixar una ocasió claríssima en un mà a mà d'Alfred amb Javi Ruiz que el porter del campió madrileny va tapar amb solvència.

En el segon temps, la Damm va rebre un fort sotrac només sortir dels vestidors. Lledó va interposar-se al servei d'una falta i va veure la segona targeta groga, que deixava els de Cristóbal tocats encara amb tot el partit per jugar-se. Però van resistir a còpia d'una gran feina defensiva i van aconseguir posar-se a davant. Havent aguantat 20 minuts al darrere, el porter local va ser expulsat en cometre penal. Arnau va transformar des dels onze metres i amb deu contra deu semblava que el partit anava de baixada per als barcelonins. I el tenien prou controlat, fins que dues errades en dos minuts van fer que el Rayo s'endugués la victòria. Primer en executar una falta amb diversos rebots per mitjà de Fran, i segon, en un córner que va deixar Juancho sol dins l'àrea.

RAYO VALLECANO: Javi Ruiz, Quirós, Akieme (Viso, 85'), Poblete, Nico (Álvaro, 74'), Clavería, Quique (Pajuelo, 68'), Pep, Juancho (Uche, 89'), Montiel (Feuillassier, 68'), Shafa. DAMM: Vito, Diego, Joel, Arnau, Lucas, Inés (Kilian, 87'), Alfred, Edu (Marc, 77'), Max, Lledó i Doncel (Gonzalo, 81'). GOLS: 0-1 (75') Arnau, de penal. 1-1 (88') Feuillassier. 2-1 (89') Juancho. ÀRBITRE: Iglesias Melón (gallec). T.G.: Als locals Quirós, Pep, Quique, Clavería, Viso; als visitants Vito i Marc. T.V.: Al local Javi Ruiz (73') per vermella directa; al visitant Lledó per doble targeta groga (50'). PÚBLIC: Un centenar de persones a la ciutat esportiva del Rayo.