Sabadell

Sakamoto vol esgotar totes les opcions per quedar-se

Sabadell. El màxim accionista i president del Sabadell diu que està negociant amb un soci al Japó per injectar capital al club i salvar els deutes en un clima de total desconfiança cap a ell

A Sakamoto se'l creuen perquè no queda cap més remei. El president i màxim accionista, i per tant qui té les accions i qui pot fer el que vulgui amb aquestes, va prometre solucions als problemes de liquiditat del club una altra vegada. Diu que en els dies vinents tindrà una reunió amb un inversor japonès per solucionar els problemes de finançament del club. La desconfiança en el president és total ja que va prometre que recorreria a l'ampliació de capital l'any passat i no ho va fer; també va dir que tenia un soci per a aquesta temporada però, de nou, executarà una altra moratòria. El límit? Se l'ha posat ell mateix: no anar més enllà del 30 de juny.

La posada en escena de Keisuke Sakamoto davant dels mitjans va ser d'una gran serenor. Va amagar les cartes de la seva operació. “És confidencial”, va dir, sense voler revelar cap detall sobre qui és la persona o el grup amb qui manté contactes perquè posi diners en el club. “Si el club mantenia la categoria, tothom sabia que tenia un soci que podia injectar capital, però ara he de veure si el puc convèncer d'invertir en un club de segona B”, va dir l'empresari japonès, que confia en les possibilitats del Sabadell de mantenir-se per via administrativa, tot i que no té gaire clar el calendari: “Per això necessito algunes setmanes, jo crec que el límit pot ser el 30 de juny per saber si puc portar o no aquest inversor.” D'altra banda, i per primera vegada, Sakamoto va deixar oberta la porta a abandonar el projecte. “També sóc realista, si a segona B amb els contactes que tinc no sóc capaç de donar viabilitat econòmica al club, hauré de deixar passar persones o grups que sí que ho facin”, hi va afegir. Però pensa a recuperar la seva inversió? “Ara mateix és impossible recuperar el que vaig invertir, però tinc una responsabilitat que és intentar deixar el club en les millors mans”, va admetre, tot i que va insistir: “Però abans de tot això, estic centrat a trobar contactes perquè jo pugui continuar al capdavant del club.”

Mandiá s'acomiada

Sakamoto, que fa mesos que no va a un partit a la Nova Creu Alta, tampoc no veurà l'últim de la temporada, en què hi haurà una gran afluència de públic de l'Osasuna. Serà l'últim xoc de Mandiá, que ahir es va descartar –si és que no ho havia fet el club ja– com una opció per continuar el curs vinent.

LES REACCIONS

Si el club mantenia la categoria, tothom sabia que tenia un soci que hi podia injectar capital. Ara cal veure si ho fa a segona B
Però si a segona B no sóc capaç de donar viabilitat econòmica al club, hauré de deixar pas a persones o grups aliens
Ara mateix és impossible recuperar la inversió. Però vull deixar el club en bones mans
Keisuke Sakamoto
president i màxim accionista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)