Territorial

La Damm, desencertada en atac, cau eliminada

Copa juvenil. L'equip cerveser, que va jugar quaranta minuts amb un home més, va tenir ocasions clares, però no va poder capgirar el 2-1

rayo1 (2)

DAMM1 (1)

La Damm va quedar eliminada ahir de la copa juvenil en no passar de l'empat a un gol contra el Rayo Vallecano, que va fer bo el 2-1 del partit d'anada, aconseguit gràcies a dos gols en els últims minuts, que finalment hauran estat decisius. També va ser decisiva la falta d'encert de la Damm, que ahir va tenir moltes ocasions, i unes quantes de claríssimes, sobretot a partir del minut 50, quan, ja amb 1-1, el rival es va quedar amb deu. Sense la Damm, i amb l'Espanyol que ja va ser eliminat en els vuitens de final, la copa arriba a les semifinals sense cap representant català.

El partit se li va complicar de seguida a la Damm, ja que Pep Biel va fer el gol que deixava sense efecte l'avantatge d'haver marcat a camp contrari (5'). Així, els barcelonins necessitaven dos gols per igualar l'eliminatòria. La Damm, amb molta convicció, va començar a posar setge a la porteria visitant i va tenir diverses ocasions de gol fins que Joel va marcar després de rematar de cap una jugada iniciada en una falta lateral (36').

En la segona meitat es van incrementar el domini i les ocasions de gol dels locals, i més a partir del moment en què el visitant Poblete va veure la segona targeta groga (50'). Les ocasions dels cervesers es van anar succeint. Va ser molt clara una acció en què la defensa visitant va rebutjar fins a tres rematades dels davanters de la Damm. Més endavant, Doncel va fallar a la mitja volta, en una molt bona posició a l'àrea. S'ensumava el gol que forcés la pròrroga, però finalment no va arribar. El desencís dels jugadors no els va fer oblidar l'orgull per una temporada històrica, i van ser acomiadats amb una ovació.

DAMM: Vito, Diego, Joel, Arnau, Lucas, Inés, Alfred, Edu, Max, Cano i Doncel. RAYO VALLECANO: Álvaro, Quiros, Akieme, Poblete, Nico, Clavería, Juancho, Pep Biel, Pajuelo, Montiel i Shafa. GOLS: 0-1 (5') Pep Biel. 1-1 (36') Joel. ÀRBITRE: Bertomeu García. T.G.: Van ser amonestats Inés, Vito, Akieme, Moha i Quique (89'). T.V.: Dues grogues al visitant Poblete (50'). INCIDÈNCIES: Gran ambient a l'estadi municipal Feliu i Codina d'Horta. Les entrades ja s'havien esgotat el dia abans del partit.