2a divisió A

Dues baixes esperades

Llagostera. El club va comunicar que Diego Rivas i Alberto Perea no continuaran en la disciplina blaugrana la temporada que ve. Els dos futbolistes han tingut molt poc protagonisme

Ni Alberto Perea ni Diego Rivas continuaran a Llagostera el curs que ve. Els dos jugadors es converteixen així en les dues primeres baixes esportives del mercat de fitxatges llagosterenc, després que en els últims dies s'hagi confirmat que Tarradellas penja les botes i que els futbolistes que el club tenia cedits –Sergio León, Samu i Arturo– com és normal tornaran al seu club d'origen.

La no-renovació del contracte de Perea i Diego Rivas no és cap sorpresa si s'analitza el rendiment que han tingut al terreny de joc. En el cas de Rivas, el que va ser l'últim fitxatge llagosterenc l'estiu passat –es va incorporar amb la primera jornada ja disputada– ha tingut un protagonisme descendent, fins al punt de desaparèixer de les convocatòries. L'experimentat migcampista ho va jugar gairebé tot des de la seva arribada fins a la setzena jornada, però el cos tècnic va decidir apostar per jugadors més ofensius en el tram final de la primera volta, l'aposta els va sortir bé i Rivas va passar a l'ostracisme total. De fet, en la gran segona volta de l'equip, Rivas només ha jugat 73 minuts, repartits en quatre enfrontaments. El futur de Rivas passa a la política, ja que serà regidor del Partit Popular a Ciudad Real.

Alberto Perea no ha tingut sort. La primera lesió muscular li va arribar en la segona setmana de lliga i el va tenir fora de combat fins a final d'octubre. Un mes després, al camp de l'Sporting, es tornava a trencar i, aquest cop, la recuperació no es va fer esperar tant; tot i això, ja no ha aconseguit la regularitat que tot jugador desitja.

Castilla torna a casa

El que va ser segon porter del primer equip llagosterenc, Dani Castilla, torna al club del seu poble. El porter, que té 26 anys, s'incorpora al filial del Llagostera, que competeix en la segona catalana. Dani Castilla ha jugat en les últimes temporades amb el Guíxols, a primera catalana, i aquest últim curs a Palamós, on no ha pogut treure de la titularitat Bayona. A tercera, amb el degà, Castilla ha jugat cinc partits.

Barrenechea deixa de ser el delegat del primer equip

El Llagostera ja feia setmanes que preveia la possibilitat d'haver de rellevar una peça tan important en una plantilla com és el delegat, però ahir César Barrenechea va confirmar al club que no pot continuar exercint de delegat en el futbol professional amb tota la feina que suposa i assumir la nova responsabilitat de regidor a Figueres pel PSC. Així doncs, el que ha estat delegat del primer equip llagosterenc en les últims sis temporades tanca una etapa. En aquestes sis temporades, Barrenechea ha viscut els ascensos a segona B i a segona A. En les pròximes setmanes, el Llagostera haurà de trobar aquesta figura, indispensable en la relació entre l'equip, els col·legiats, la federació i també els rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)