2a divisió A

La insistència canària

Fase d'ascens a primera. El Las Palmas domina un Valladolid que torna a acabar amb nou i es torna a plantar a la final per pujar a primera divisió

Valladolid0 (1)


las palmas0 (1)


El Las Palmas ho ha tornat a fer. Un any després, l'equip canari tornarà a disputar la final de les eliminatòries per pujar a primera després d'eliminar el Valladolid. En el duel d'ahir, els jugadors de Paco Herrera van tenir el control del partit i també les millors ocasions per marcar, però al final els va tocar patir de valent contra un rival que per segon partit consecutiu –en l'anada van ser Chica i Timor i ahir Hernán Pérez i Varas– va acabar amb nou jugadors.

Amb superioritat numèrica, els grocs podrien haver sentenciat l'enfrontament en el darrer quart d'hora, però Araújo no va estar encertat –va fallar un penal– i va donar vida als de Rubi. Quan tot semblava perdut per als castellans, en una falta lateral perillosa la pilota va arribar a l'àrea però la defensa canària va rebutjar bé, i va esvair així els fantasmes de fa un any contra el Còrdova. El Las Palmas, una de les plantilles més potents de la categoria, ja espera rival en la final.

LAS PALMAS: Raul Lizoain, David Simón, Ángel, Aythami Artiles, David Garcia, Culio, Javi Castellano, Hernán (Vivente Gómez, 65'), Viera (Valerón, 86'), Roque Mesa (Asdrúbal, 66') i Araújo. VALLADOLID: Javi Varas, Jesús Rueda, Peña (Jonathan Pereira, 64'), Samuel, Chus Herrero (Omar, 75'), Óscar, André Leao, Mojica, Hernán Pérez, Sastre i Roger (Tulio de Melo, 79'). ÀRBITRE: Sagués Oscoz. T.G.: Roque Mesa, del Las Palmas, i Peña, Samuel, Mojica, Sastre, Omar i Javi Varas del Valladolid. T.V.: Hernán Pérez per doble amonestació (68') i directa a Varas (88'), tots dos del Valladolid. PÚBLIC: 17.312 espectadors a l'estadi de Gran Canària de Las Palmas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)